Spirulina alga Magyarországon

Mi az az ősi éltető anyag, ami jól emészthető táplálékkiegészítő?

A kiváló étrend kiegészítő egyre ismertebb világszerte. Ma már Magyarországon is több megbízható cég forgalmazza, így nem csak elit mesékkel fűszerezett luxus MLM áron vásárolhatjuk meg, hanem sportolóként vagy egy fogyókúra részeként a kispolgári fizetésünkből is elérhetjük.

Ahogy a Reduline készítményt is lehet okosan fogyasztani, úgy ezt is lehet ‘bután’, haszontalan. Az átverés felismeréséhez komoly háttérismerettel kell rendelkeznünk.

Tabletta, kapszula és por formában is sok jó készítmény érhető már el Magyarországon, a kiskereskedelmi árakban öt-hatszoros eltérés is lehet a tömegre vetítve, a minőségben ekkora különbség normás esetben nincs. Érdemes jól utána járni, fogyasztói véleményeket kérni, és az áru eredetét is kivizsgálni. A mi egészségünkről van szó, így gyorsan megtérül a befektetett energia, kutatni, kíváncsiskodni jó :).

A nagy kiszerelések mutatják igazán, hogy családok részére, teljesen mindennapos fogyasztásra: www.buywholefoodsonline.co.uk/health-foods/organic-spirulina-powder-500g.html. Sportolóknak, aktív embereknek.

Források, hírek és információk bővebben: en.wikipedia.org/wiki/Spirulina_%28dietary_supplement%29

www.algapiac.hu/Alga-%C3%A9trendkieg%C3%A9sz%C3%ADt%C5%91k.html, sokféle termék a piacon.

Webáruház, online rendelés (külföld): www.spirulina.com. Nagykereskedelmi árak: purebulk.com/spirulina-powder.

További véleményeket és kérdéseket itt a hozzászólások fórum részben várunk alább.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kullancs eltávolítás módszer, gyufa trükk!

Kullancseltávolítás Drágán, durván, gyorsan, biztonságosan, sterilen és olcsón is lehetséges. Nézzük át a módszereket az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.