StepGym fitnesz, wellness cipő

Imádom a Teleshop reklámokat, annyira szájbarágós, hogy gyakorlatilag a legjobb tanárokkal vetekszik, sőt szerintem bizonyos területen érdemes lenne alkalmazni a technikáit az oktatásban is. Step Gym vagy Fitnessstep cipő most nagyon divatos lesz, mert olcsóbb mint a Ryn vagy az MBT. Pici gyermekkorom óta rajongok a jó cipőkért, így ezt is megtapogatom, amint a kezem ügyébe kerül egy üzletben vagy egy ismerős előszobájában. Fogyókúrás cipőt hirdetni szerintem picit sántító szöveg, de még büntetés nélkül ment eddig. A kényelmessége, az hogy többet tudunk benne gyalogolni fájdalommentesen, ezért tényleg érdemes megbarátkozni ezzel az új forma és cipőtalp kiképzési világgal minden korosztálynak!

Én egyszerűbb őszintébb kampányt, szlogent hoztam volna a fitnesz cipőiknek: “Szeretne egészségesebb lenni? Lusta, hiszékeny és még feszesebb mellet is szeretne?”. Ilyen és jobb ötleteket a hozzászólásokban küldjetek a komoly szakmai vélemények és tapasztalatok mellett!

A mozgás legegyszerűbb módja – sétáljon vele! Lusta vagyok, akkor elég csak 5 perc?

– Hallgass! Vedd meg, és meglátod! 🙂

1. Formázza feneket, combot
2. átmozgatja izmait
3. kalóriát éget el

Itt a Step Gym, a fantasztikus cipő, mellyel nemcsak az egészségét óvhatja, hanem akár fogyhat is! Erősítheti és formálhatja izmait, feszesebbé teheti a fenekét.

Nagyon sok a feltételes mód, a ha, így jogilag megállja a helyét a szöveg. Alább és a TV-s reklámban is egy kicsit persze elszalad a ló velük.

Nincs ideje edzőterembe járni? Fárasztják a kazetták és a DVD-s gyakorlatok? Nem probléma! Sétáljon velünk, és a Step Gym-mel! Hozza magát formába, éljen egészségesebben!

A Step Gym viselése közben nem terheli feleslegesen a gerincoszlopát, az ízületeket és az ínszalagokat. A Step Gym-mel egyszerre tehet sokat az egészségéért és a szépségéért. Bárhol is tölti idejét, és bármit is csinál napközben.

A StepGym három lépésben fejti ki hatását. Amikor az ember először veszi fel, érezheti, mennyire kényelmes. Rövid időn belül, napi 30 perc séta után máris megérezheti, hogy a lába izmosabb, a feneke feszesebb, a hasa egyre laposabb lett. Kíméli gerincét, ruganyos, gördülő léptekkel ajándékozza meg, és ekkor érünk el az utolsó lépéshez, ahhoz a pillanathoz / amikor az ember beleszeret a Step Gym-be!

Ellentétben a hagyományos tornacipőkkel, a Step Gym ívelt talpát az egyik legújabb technológiával készítik. A szabadalmaztatott ívelt talp dupla párnázattal megfelelő támogatást nyújt az egyenetlen talajon is a lábnak, így aktiválva azon izomcsoportokat, melyeket a hagyományos lábbelik viselésekor nem használunk. Egyensúlyunk megőrzése érdekében ezek az izmok keményebben dolgoznak, így a StepGym erősíti, tónusba hozza és edzi a lábat.

A hagyományos cipőkkel ellentétben a Step Gym speciális kialakítása és kipárnázott talprésze megvédi a térdszalagokat és a gerincoszlopot (az ún. ütközési sokktól), elősegítheti a helyes testtartást és megelőzheti az izomfájdalmat. Hozza magát edzésbe, és a Step Gym tónusba hozza Önt!

1 színkombinációban (fehér-szürke) szállítjuk.

Méretek: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
zöld színnel jelölve: raktáron, ami raktáron volt, pirossal jelölve: ahol ideiglenes készlethiány, hosszabb szállítási idő volt éppen.

Árban mindenképp van egy pici átverés, egy ilyen cipőt 16990 Ft + postaköltség áron megvenni pazarlás. Ez a sales, értékesítés, ha elégedett a vevő, akkor bármennyi lehet az ára.

Hivatalos weboldal, videók: stepgym.com. Itt 109 USD-s árat láthatunk, ami mutatja a piacok különbségét, egyelőre nekünk kedveznek ezen a téren. Egyelőre véleményeket kevés helyen olvashatunk, fórumok még nem kapták fel ezt a márkát. Egy angol blog a fitnesz cipők témájában: fitness-shoes.blogspot.com.

A spanyol cipőgyártók nagyon jók, nem véletlen, hogy egy-egy jobb cipő ára a 30.000 Ft-ot is megközelíti arrafelé.

A Huaxhing, Remax stb. kínai másolatok között is vannak jók, ezeknél persze referencia kell. Garancia és számla nélkül sose vegyünk ilyeneket! Különösen figyeljünk a felhasznált anyagokra, a szellőzésre és a talpbetét részre! Értsük, érezzük meg a működési mechanikát, és pár év múlva már több ilyen cipő jótékony hatását is élvezhetjük elérhető árkategóriában, szebb színes kivitelben is.

Fotók, illusztráció képek alább, 2009-2010-es webáruház katalógusok képei (árak nélkül):

Wellness cipő rendelés a teleshop webáruházból: www.wsteleshop.hu.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük