Sticky Buddy takarító eszköz

Sticky Buddy takarító eszköz. Milyen, mennyit ér? Én biztosan azonnal újra szeretném használni, annyira nagy élménnyel ajándékozott meg :).

A ragacsos (mintha ragasztós lenne) a henger praktikus, hasznos eszköz.

Nem takarítógép, nem porszívó. Nektek mi a véleményetek róla? Mennyit ér szerintetek?

Az ára a nagy kérdés, hiszen nem ingyen adják a második darabot, mivel jóval olcsóbb a termék, mint ahogy a TeleShop-ban hirdetik. Ahogy olvasni lehet fórumokon nem csak a WS Teleshop – Magyarország boltjaiban, hanem más kereskedőknél is beszerezhető.

Káprázatos tisztítóhenger számtalan felhasználási móddal! Kutyaszőr, macskaszőr, morzsa, macskaalom, madáreledel? A Sticky Buddy megbirkózik vele! Speciális tisztítóhenger, amely a ragasztó erejével bír, mégsem hagy nyomot. Ez az öntapadós henger összeszedi a szöszöket, a port és a cérnát is!

Ha végzett, csak öblítse le, szárítsa meg, és ismét használhatja. Tisztítsa vele végig a kárpitot, simítsa le a párnákat, vagy akár kedvenc ruháját! A Sticky Buddy apró gumifogai a szőnyeg mélyéről is felszínre hozhatják a szennyeződéseket, aztán csak fordítsa meg a hengert, és a piszok megtapad rajta.

A Sticky Buddy mini változatát pedig bárhová magával viheti! A „Jumbo Sticky Buddy” pedig hosszú nyelének köszönhetően leszedheti a pókhálókat is. Feltakaríthatja vele a padlót, sőt kitakaríthat vele akár az ágy alatt is! Most tehát hat Sticky Buddy és négy védőtok is elképesztő áron lehet az Öné! Rendelje meg most!

Sticky Buddy 1+1 db 9990 Ft akciósan “most”.

Sticky-Buddy tisztítás - termékfotó dobozzal

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Puszit adni divat-e most?

Puszit adni divat-e, érdemes-e, szokásos-e, egészséges-e, gusztusos-e, hasznos-e? A sok kérdések mindegyike jogos, egy részére …

1 hozzászólás

  1. szeretném tudni, hogy lehet újra tapadós-ragadós a henger felülete, nálunk egy ideje nem volt használatban, és szomorúan tapasztaltam, hogy amikor újra használni szerettem volna, nem ragadt a henger. Segítsetek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.