Sticky Buddy takarító eszköz

Sticky Buddy takarító eszköz. Milyen, mennyit ér? Én biztosan azonnal újra szeretném használni, annyira nagy élménnyel ajándékozott meg :).

A ragacsos (mintha ragasztós lenne) a henger praktikus, hasznos eszköz.

Nem takarítógép, nem porszívó. Nektek mi a véleményetek róla? Mennyit ér szerintetek?

Az ára a nagy kérdés, hiszen nem ingyen adják a második darabot, mivel jóval olcsóbb a termék, mint ahogy a TeleShop-ban hirdetik. Ahogy olvasni lehet fórumokon nem csak a WS Teleshop – Magyarország boltjaiban, hanem más kereskedőknél is beszerezhető.

Káprázatos tisztítóhenger számtalan felhasználási móddal! Kutyaszőr, macskaszőr, morzsa, macskaalom, madáreledel? A Sticky Buddy megbirkózik vele! Speciális tisztítóhenger, amely a ragasztó erejével bír, mégsem hagy nyomot. Ez az öntapadós henger összeszedi a szöszöket, a port és a cérnát is!

Ha végzett, csak öblítse le, szárítsa meg, és ismét használhatja. Tisztítsa vele végig a kárpitot, simítsa le a párnákat, vagy akár kedvenc ruháját! A Sticky Buddy apró gumifogai a szőnyeg mélyéről is felszínre hozhatják a szennyeződéseket, aztán csak fordítsa meg a hengert, és a piszok megtapad rajta.

A Sticky Buddy mini változatát pedig bárhová magával viheti! A „Jumbo Sticky Buddy” pedig hosszú nyelének köszönhetően leszedheti a pókhálókat is. Feltakaríthatja vele a padlót, sőt kitakaríthat vele akár az ágy alatt is! Most tehát hat Sticky Buddy és négy védőtok is elképesztő áron lehet az Öné! Rendelje meg most!

Sticky Buddy 1+1 db 9990 Ft akciósan “most”.

Sticky-Buddy tisztítás - termékfotó dobozzal

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Steve Madden cipő márka divat trendek

Steve Madden amerika egyik legsikeresebb divattervezője, szerinte “A mai divatot az egyéni stílus diktálja. Számomra …

1 hozzászólás

  1. szeretném tudni, hogy lehet újra tapadós-ragadós a henger felülete, nálunk egy ideje nem volt használatban, és szomorúan tapasztaltam, hogy amikor újra használni szerettem volna, nem ragadt a henger. Segítsetek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.