Száj-fény, rúzs-folt márka előtt esett

A rúzs-foltja szánkon, szájunk színe-fénye, ez az, ami régóta fontos elem, feledhetetlen, mint egy szerelem.

A vörös színt sok divatdiktátor védte már, amikor a rúzsozásról volt szó. Tény, hogy a legtöbb nő a mai napig használ valamit, a száj kiszáradása ellen, a csillogás fokozása vagy a színek felturbózása érdekében ott vannak a kis praktikus kenceficék a táskában. Milyen rúzs, milyen szín mihez illik? Ezt a legtöbb nő ösztönösen tudja, rövid idő alatt kialakul ez a felnőtt korig.

Igen, szinte minden a nőkről szól, ha a szájról és a szépség ideálok okozta érzelmi viharokról van szó. Egy igazi férfit vagy nem érdekel az egész, vagy a színfalak mögé lát, a bolond és a „más” típusú férfiak seregei így is túl sokat szerepelnek a médiában, de még van esély a túlélésre. „Add csókra a szád Bébi, nézegessék ezt a gyenge farkincájú egerek! ”

Keresed a választ arra a kérdésre, hogy “Melyik a jó rúzs márka?”, a válasz többnyire elérhető az interneten, ha használod a józan eszed :), és kiszűröd az ócska reklámokat. Árban és minőségben a legmegfelelőbbet gyorsan megtalálod.

Chanel márka és még több, vélemények angolul: www.temptalia.com/chanel-limpatiente-rouge-allure-velvet-lipstick-review-photos-swatches.

Szép nőnek maradni hogyan és meddig tudunk?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük