Száj-fény, rúzs-folt márka előtt esett

A rúzs-foltja szánkon, szájunk színe-fénye, ez az, ami régóta fontos elem, feledhetetlen, mint egy szerelem.

A vörös színt sok divatdiktátor védte már, amikor a rúzsozásról volt szó. Tény, hogy a legtöbb nő a mai napig használ valamit, a száj kiszáradása ellen, a csillogás fokozása vagy a színek felturbózása érdekében ott vannak a kis praktikus kenceficék a táskában. Milyen rúzs, milyen szín mihez illik? Ezt a legtöbb nő ösztönösen tudja, rövid idő alatt kialakul ez a felnőtt korig.

Igen, szinte minden a nőkről szól, ha a szájról és a szépség ideálok okozta érzelmi viharokról van szó. Egy igazi férfit vagy nem érdekel az egész, vagy a színfalak mögé lát, a bolond és a „más” típusú férfiak seregei így is túl sokat szerepelnek a médiában, de még van esély a túlélésre. „Add csókra a szád Bébi, nézegessék ezt a gyenge farkincájú egerek! ”

Keresed a választ arra a kérdésre, hogy “Melyik a jó rúzs márka?”, a válasz többnyire elérhető az interneten, ha használod a józan eszed :), és kiszűröd az ócska reklámokat. Árban és minőségben a legmegfelelőbbet gyorsan megtalálod.

Chanel márka és még több, vélemények angolul: www.temptalia.com/chanel-limpatiente-rouge-allure-velvet-lipstick-review-photos-swatches.

Szép nőnek maradni hogyan és meddig tudunk?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Steve Madden cipő márka divat trendek

Steve Madden amerika egyik legsikeresebb divattervezője, szerinte “A mai divatot az egyéni stílus diktálja. Számomra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.