Szép nő maradni meddig tudok, hogyan lehet tovább vajon?

Hogyan legyünk jó nők, szépek? A LifeNetwork tv csatorna műsora is sok jó ötletet ad, persze sok külsőségen túl az esetek többségében belső megújulásra is szükség van. Meddig maradhatunk szépek, vonzóak és érdekesek mint Nők?

Már jóval a terhesség előtti, és a gyakori utáni jelentős mértékű elhízottság hogyan kerülhető el?

Óvoda, általános iskola, középiskola vége? Esetleg az egyetem vagy főiskola végéig 24 éves korunkig, az első szülésig, 35 éves korig vagy akár a nyugdíjas 65 éves korig is kitolható ez?

A sminkeléssel kapcsolatban már több mint száz évvel ezelőtt is nagy óvatosságra intettek. Na jó, ha ma már nem lennének feltűnően szép rúzsok, akkor biztosan könnyeznénk is.

Később őrült sminkelési trendek is hódítottak, szerencsére ez a 21. században már csak egy szűk réteg számára tűnik használatra érdemes szépítkezési módszernek ez.

A saját tükörképünkkel való túlzott foglalkozást többnyire hiú, haszontalan életmódnak tartották. A fiatalkori szépségünk megőrzése egy összetett feladat.

Szép nő Noémi?

Ma már az ifjúságot nagyon erőszakos módszerekkel támadják a kozmetikai márkák, noha 30 éves korunk alatt az öregedés aprócska, valójában szinte láthatatlan jelei nem igényelnének drága és ‘mesterséges’ öregedést lassító szereket/beavatkozásokat (mint pl.: liposzóma, elasztin, kollagén, plasztikai műtét).

A napi rutin részeként szépítkezni persze a férfiak és a nők örömét egyaránt szolgálja, apró csodaszerek sokat tudnak segíteni, ha jókor és jól használjuk őket.

A bőrkeményedés és egyéb könnyen kezelhető problémák nem maradhatnak az igazi szép nővel. Az igazi nő mindig figyel a tartására, mosolya készenlétben áll, és olyan energiákat ad környezetének, hogy minek is magyaráznánk tovább.

Képekkel vagy anélkül fórumozzunk alább!

Szép nőnek maradni hogyan lehet? A józan eszünkre hallgathatunk, némi tápszer persze szebbé teheti például a bőrünk. Node mindent ne vegyünk be!

Szép nők 40 és 50 felett, persze inkább top divat modellek 18-30 között:

www.zimbio.com/category/Style

Még képek, fotók:

Népszerű fogyókúrák tévútjai helyett szálljunk magunkba, és szükség esetén találjunk egy kőkemény személyi tréner (edző, ellenőr a köbön).

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

1 hozzászólás

  1. Koller Mihaly

    Szep Nö az Relativ! De egy erett 40-50 Nö szerintem sokkal szebb,eredetib es Nöies mint egy fiatal lany!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük