Tally Weijl divat üzletek, sztori és vélemény

Tally Weijl, megint megmutatták, hogy mi a tuti! 🙂 Lányos, szexi, tutti-frutti és mégis elit. Érezni és látni kell, nem beszélni róla.

A Tally Weijl egy nemzetközileg működő divatvállalat. Fő tevékenységi köre a szexi női ruhák gyártására összpontosul. A vállalatot 1984-ben Tally Elfassi-Weijl és Beat Grüring alapította. Az első üzlet 1987-ben Fribourgban nyitotta meg kapuit

egyedfejlődés a Tally Weijlnél
egyedfejlődés a Tally Weijlnél

1988-ban a vállalat felvette a Tally’s AG nevet, majd 1990-től fogva hívnak Tally Weijl SA-nak. Az ezredforduló után rohamos terjeszkedésbe kezdtek, 2000-ben Lengyelországban nyitották meg első márkakereskedésüket, melyet 2002-ban a Dubai-i üzlet, 2003-ban a müncheni és a bulgáriai, 2004-ben pedig az osztrák, az olasz, az ír, a portugál, horvát és ukrán üzlet követett. 2008-ra szinte az egész világot behálózták boltjaikkal. A Tally Weiljl főhadiszállása Baselban van, elosztó központja pedig Zofingenben és Lörrachban működik. A vállalat a világ 30 országában mintegy 500 üzlettel képviselteti magát, több mint 1200 alkalmazottat foglalkoztat.

A Tally Weijl átfogó, divatos kollekciói azok számára a magabiztos hölgyek számára készülnek, akik származzanak is bármely korosztályból, a legforróbb trendeket követő szexi ruhákat részesítik előnyben. A kollekciók tervezése Tally Elfassi-Weijl vezetése alatt fut, a kreációk minden élethelyzetben tökéletesen funkcionálnak a vásárlók legnagyobb örömére. Az üzletek választéka olyan gyorsan változik, amilyen gyorsan csak a trendek váltják egymást. A vállalat tervezői és trendspionjai mindig a történések epicentrumában vannak, a divatvilág forrpontjaiban. Így nem csoda, ha a vásárlók naponta vérpezsdítő újdonságokkal találkozhatnak az üzletekben.

A trendek és a divat iránti szenvedély alapvető értéke a vállalatnak. Minden páratlan Telly Weijl darabbal a lányokat szeretnék még boldogabbá tenni, akik a Tally Weijl ruháit viselve szexik és csábítóak lehetnek.

A Tally Weijl nyitottsága önkritikát és az újdonságokra való odafigyelést jelenti. A vállalat életében szintén nagyon fontos az önbizalom, és a másikban való bízás kérdése. Felismerni önmagunk és mások erősségeit és gyengeségeit a siker alapja. A Tally Weilj, lévén nemzetközi divatcég, naponta újabb kihívásokkal kerül szembe, ezért csakis képzett és magabiztos személyeket alkalmazhat kötelékeiben. A Tally Weilj sikerének másik kulcsát a jó ötletek adják. Fontos, hogy alkalmazottai elég korán felismerjék a trendeket és azokat gyorsan és hatékonyan alakítsák a Tally Weijl stílusára. A cég alapfilozófiája, hogy a dolgokat minden nap egy kicsit jobban kell csinálni, a vásárlóknak pedig csúcsáron kínáljanak csúcstermékeket, hisz a föld összes lánya és asszonya megérdemli, hogy szexi és boldog legyen, megtalálja örömét az életben, amihez a Tally Weijl utolsó divat szerinti kollekciói nagyban hozzájárulnak.

A márka öndefiníciója szerint: magabiztosságot sugárzó, szexi, trendi és örömfokozó. A Tally lányok az egész világon magát a márkát reprezentálják, Magyarországon elég csak Zimány Lindára, vagy Dukai Reginára, a két szőke bombázóra gondolnunk, akik előszeretettel viselik és népszerűsítik a Tally Weijl szexi kollekcióit. Magyarországon a márkaboltokat a nagy bevásárlóközpontokban (Aréna Pláza, Mammut, Westend, stb…) találjuk, illetve a győri Árkádban és Debrecenben is működik egy-egy márkakereskedés.

A tavaszi-nyári kínálatban a hordott hatású, koptatott és lyugatott csőfazonú farmerek mellett, a farmer sortot és miniszoknyát is szép számmal megtaláljuk, de a trendi trapézszárú kékfestő és a sötétkék jeans is Tally Weijl aktuális kínálatát gazdagítja. Egy éjszakai buliba tökéletes a párducmintával ékített kisfekete, vagy a romantikus, pánt nélküli, virágékes éjszínű darab, melybe a mell alá hurkolt, piros pántlika lehel lendületet. Magas sarkú szandival viselve mindkét darab igazán mutatós lehet.

Hűvösebb napokon jöhet a halszálkás pantalló és a derekat szabadon hagyó blézer, de egy sötétkék ceruzaszoknyában is mutatósak lehetünk. A pepita, rövidujjas kabátka és mellény pedig az extravagáns és kifinomultan nőies stílus képviselőinek jelenthet kitűnő alternatívát, az említett darabokat fehér farmerral és piros kis szütyővel passzítsuk! Sportosan szexis a tengerészcsíkos, nyomatos pulcsi, a rövidujjú kockás ing, de a hétköznapi farmert is feldobhatjuk egy korcába fűzött pettyes sállal és rózsaszín nyomatos pólóval. A párducmintás baseball sapi pedig ebben a hőségben igazán jól jöhet minden városi vadmacskának.

Kiegészítők: jöhetnek a méretes fülönfüggők, az ékszercsatos övek, a kövekkel ékített saruk is, hogy a vasmacskás logóval ékített, tengerész csíkos strandtáskákról, vagy állatmintás balerinapapucs. A választék valóban olyan széles, hogy lehetetlenség minden egyes darabot felsorolni. Akinek sikerült felcsigáznunk érdeklődését, nosza, látogasson el a hozzá legközelebb eső Tally Weijl boltba!

Márka története: www.tally-weijl.com/company/brand.html.

Weblap (angol) www.tally-weijl.com/tally-weijl.html. Katalógus, reklám képek:

Kollekció, katalógus: www.tally-weijl.com/collection.html.

Videó: 2011: www.youtube.com/watch?v=H3BskF7d-gk – Alexandra Richards.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük