Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy teremcipő elhasználódott talpbetétje miatt tértem be hozzájuk, és sikerült kiválasztanom az egyik legolcsóbb talpbetétet (390 Ft), és a középkategóriásnak számító speciálisat (1190 Ft-ért) pedig a tánccipőmbe vettem meg, ami szerencsére pont jó lett.

1. Az aktív szenes talpbetét – bükkfából készített faszénből. Méret 36-46-os-ben a kellemetlen szagok elkerülésére: Légáteresztő latex-habgumi talpbetét bükkfából készített faszénnel és textil fedőréteggel. Tartósan megállítja a kellemetlen szagokat. Könnyű kivágni a méretsáv segítségével vagy egy korábbi talpbetét körberajzolásával, így egészen pontosan a saját cipőnkhöz tudjuk igazítani. Éles ollóvak ki kell csak vágni szépen. A cipőbe helyezve arra kell ügyelni, hogy a textil réteg legyen felül.

A termék továbbfejlesztési lehetősége, hogy külön legyen pl. 30-38 és 39-46-os kiszerelés, illetve nem csak a divat miatt, de legyen legalább fekete és fehér színben is kapható.

2. air-con Ultra komfort talpbetét – wellnesshez és sporthoz: új rázkódáscsillapító sarokrész, klimatizált modell. A háromrétegű textil talpbetét segítségével a lábizzadság minden egyes lépésnél kiszellőzik, így meggátolva a kellemetlen szagok keletkezését. A hajszálfinom textilszálak közvetlenül vezetik el a láb nedvességét.

Az aktív szén tartalom elnyeli a kellemetlen szagokat. A kényelmes párnázat minden egyes lépésnél csökken az ízületek és a gerinc terhelését. A sarokrészbe beépített speciális rezgéscsillapító még inkább enyhíti ezt a terhelést. Évek óta használom alkalmakra (sport, túra vagy tánc), és beváltak.

A láb anatómiai formáját követő boltozatemelő tökéletes tartást biztosít a cipőben, valamint megkönnyítheti a gyaloglást, a kocogást vagy a futást.

A termék leírásának a fordításakor apró helyesírási hibák bele kerültek a szövegbe, de ez a termék ellenőrzött és kiváló minőségéhez nem kapcsolódik:

I. 3D járófelület (HiTec gyöngyvászon) klíma funkcióval.
II. aktív szenes köztes réteg
III. komfort latex habgumi párnázat
IV. anatómiailag formált talprész speciális rázkódáscsillapító sarokrésszel

A termék továbbfejlesztési lehetősége, hogy teljes és részletes méretskálában gyártják, így nem csak 41-42, 43-44 stb. (ami a zokniknál még tökéletes), hanem külön 41,42,43-as vagy 40.5, 41.5, 42.5 vagy 43 1/3, 44 ½, stb. sokkal inkább egyénre és cipőre szabottan

Futáshoz legfeljebb rövidebb távra javasolnám, hosszabb távokra találjunk inkább egy önmagában kényelmes cipőt, és erősítsük fel a lábunk izmait lassanként.

Harántemelő típusból is több van, ill. más felsőbb árkategóriás (pl. 2600 Ft) itt a Deichmann üzletekben is kaphatóak. Egy ilyen a zselés talpbetét. A következő kapcsolódó cikkekben még fogunk írni a fűthető talpbetétekről, mágneses talpbetétekről, a Scholl talpbetéteiről ill. a sport vagy egyé gyógy talpbetét témát sem szabad teljesen figyelmen kívül hagyni (Dr Batz, egyedi számítógépes mérésekkel készült, szilikonos, folyadékos, télen melegítő, nyáron pedig hűtő talpbetétek).

A fent említett szagokon túl természetesen gombás fertőzések, hólyagok és sok kellemetlenség megelőzhető a jól kiválasztott lábbelikkel és a bennük használt (naponta cserélt) tiszta talpbetétekkel. Az egészség fontos, a lábunk egészsége pedig kiemelten fontos, ahogy ezt tudjuk. Képekkel és további leírásokkal fogjuk illusztrálni, kiegészíteni ezt és a következő talpalatnyi cikkeket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Férfi frizurák, vonzó mód/szín és/vagy fodrász keresés

Divatos férfi hajak, frizurák 2012. Erősödő válság 2009-től átértékelt, a fejünk az, amire különösen nagy szükségünk van. Fontos, hogy rendben legyen kívül, belül, felül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük