Tarsoly Arnold: benne van az X, de kiesett

Ha szombat este és éppen nincs más programja az embernek, akkor az X-Faktort nézi. Most még csak csendben figyeljük az eseményeket és latolgatjuk, hogy vajon kikből lesznek a döntő résztvevői. Az előző szériánál sem lehetett feltétlenül tudni előre, hogy kik fognak majd az élő műsorba kerülni. Sok-sok tehetség, de csak néhányuknak sikerülhet igazán a köztudatba beégni. Vajon Tarsoly Arnold azok közé tartozik, akiknek sikerülhet? A hangja nem rossz, persze mindig lehet mit csiszolni, viszont 21 éves kora ellenére van egy olyan kisugárzása, mellyel csak kevesen bírnak.

Persze ez önmagában kevés a sikerhez! Kell még kitartás, szakma iránti alázat, szorgalom és nem utolsó sorban jó stressztűrő képesség. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi nyomás nehezedik mondjuk egy ilyen válogatón a jelentkezőkre. Csak egy esélyük van és ha akkor nem sikerül a maximumot nyújtani, akkor vége. Egy év múlva talán lehet újra próbálkozni. Azt hogy Arnold mennyire izgult belül, azt nem tudom, de látszólag nagyon jól úrrá tudott lenni lámpalázán.

Így énekelt az X-Faktor 2011 2. válogatóján: www.youtube.com/watch?v=oqNsdaaZa8s. Aki már most tudja, hogy ő lesz az egyik kedvence, az írja meg, hogy miért is szereti őt!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Visszér kezelés és megelőzés, vénástorna

A vénás torna, gyógytorna elemek. A hátunk és testünk állapotának függvényében egyes gyakorlatok nem ajánlottak, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.