Termékbemutató, mik, mennyi és miért

Bizonyára Ti is kaptok legalább minden héten egy szórólapot, mely meghívó egy termékbemutatóra. Ez nálunk általában a kukában landol, mert nincs időnk arra, hogy napközben előadásokat üljünk végig. Még akkor sem tudok rá időt szakítani, ha egy tucat ajándékot kapok, ha elmegyek. Vagy inkább nem akarok?

De van, akinek van ideje. Begyűjti az ajándékokat és eljön a végén. Mások vásárolnak is valamit, hiszen máskülönben nem érné meg a cégeknek és nem szerveznének többet.

A termékbemutatók száma azonban nem csökkent. 2011-ben is a nyugdíjasok jelentenek egy stabil vásárló réteget Magyarországon, így feléjük fordult sok üzletlánc és bemutatós utazásokra specializálódott egyéb cég (pl. Álommester). Így hajtják fel a vevőket/vevő jelölteket.Termékbemutató

Láthatjuk, hogy óriási túlkínálat mindenből. Ha állás lenne ennyi vagy egyéb hasznos dolog, akkor fejlődne a világ. A válság hatására sok terméket olcsón tudunk megvenni, így gyakorlatilag 1-2 vagy akár 5 évre előre is gondolkodhatunk, ha jön egy jó ajánlat. -20%, -50%, -70% illetve a korábbi kiskereskedelmi árhoz képest előfordul 80-90%-kal alacsonyabb nagykereskedelmi ár is több területen.

Kérdés: Kik tartanak termékbemutatókat ma Magyarországon?

Túl sokan is a hétvégi piacoktól, buszos kirándulásoktól kezdve az elit márkákig.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük