Szerelmi, nemi élet elkezdése ma, intim vél-tények

Testi kapcsolatok elkezdése, X-X-X. ahogy sokan ismerik 18-as karikával. “45 éves vagyok, fiaim 12, 18, 20 évesek, a középső fiam ma jelentette be, hogy itt alszik a barátnője nálunk. Persze, remélem mindent tudnak, az ideje már eljött, én sem voltam inaktív annyi évesen :).”

Intim torna, szerelem, forrongó és/vagy felelőtlenség része. Aki ismer, és olvas színvonalas újságokat, az kicsit meglepődhet pár 2007-es párkapcsolati adaton, ami szerencsére nem feltétlen pontos országos átlag, de bizonyos szempontból az lehetne, olyan fejlettségről még csak álmodhatunk a mai oktatás, személyiségfejlődés a nemi felvilágosodottság állapotában. Képek, fotók legalul a témából. Fórum hozzászólásokkal informálj, vagy kérdezz te is itt alul!

2007-es adatok szerint Borsodban 13 évesen 2-en, 14 évesen 21-en, 15 évesen 75-en, 16 évesen 127-en szültek. Ami szomorúbb adat lehet, hogy mennyien adják örökbe a gyereküket, vetetik el a babát (többször is), illetve dohányoznak vagy drogoznak mindeközben. Az ország más területein iskolák zártak be, munkahelyek szűntek meg, és fél települések váltak lakatlanná. A még komolyabb problémák kezelésében segít az SOS gyermek falu (Battonya), őket segíteni érték, igazi jó adakozási alanyok (adó 1% stb.). A tanítás, megelőzés, tanulás, az értelmes közösségi fellendítése a nagy célok, hogy feljebb emelkedhessünk.

Ennél is meglepőbb közvélemény kutatási eredmény, hogy a 21 évesnél fiatalabb lányok körében kevesebb mint 1% azok aránya, akik még nem éltek intim testi életet. Ennek elég sok másik kutatás ellent mond. Mivel a nők 30%-a alig él meg orgazmust életében, illetve rengeteg az egyedül élő nő, így valami sántít, ezért egy részletesebb és több magyarázatot tartalmazó statisztika rendbe tudná tenni a fiatalok lelkét, hogy mikor, mit és hogyan érdemes elkezdeni a saját egészségünk érdekében.

Én későn kezdtem el 22,23,24,25… évesen például? Ha múlt idő szerepel a kérdésben, akkor a késő szó szintén múltidő :). A minőség, az önbecsülés, a személyiségfejlődés, a mély érzelmek, az egészség és a biztonság kérdései sokkal előrébb valóak, és az okos nők erről tudnak is órákig beszélni.

Sok jó és egészséges férfi is egyedül marad hosszabb vagy rövidebb időre, erről én és sok sportoló ismerősöm is tud mesélni. Jelenleg nagy lehet az eltérés a társadalmi rétegek és települések között is Magyarországon. Egyes helyeken, sikeresebb magyar falvak lakosságának a kiegyensúlyozottság még 2009-2010-ben is szembetűnő, és ott a párkapcsolatok is jobban működnek. Hát igen, ez még nagyon ritka. Másutt zeng a kocsma, csattan a pofon, és hívják a rendőrséget is. Olykor nem is tudják, hogy létezik a szomszéd :), a szerelmek ritka madárnak számítanak, és bezárt az óvoda is.

A felnőtt intimitás élet elkezdésének optimális időpontja egybe eshet egy szép szerelemmel vagy egy természetes és nagy kémiai fellángolással, miután már felnőttünk annyira, hogy értjük, hogy mi a dörgés. Egészséges és felelősségteljes felnőtt emberként lehet 14 és 24 évesen is belevágni a dolgok közepébe. Ismerve a következményeket, felesleges félelmeket és gátlásokat leküzdve tovább tudjuk fejleszteni a test intim-torna gyakorlása által a személyiségünk. Spirituális (EQ) téren egy férfi életében ez nagyon fontos, és óriási megnyugvással töltheti el, ami által sokkal kiegyensúlyozottabban, harag és agresszió nélkül tud élni a hétköznapokban.

Csókolózni hány évesen, mikor kezdjünk?
Szerintem 5, de talán az óvónénik zavarban lennének :). Szintén egy érettségi szintet kíván ez is mint a mélyebb behatolás, és szinte ugyanazokat az energiákat szabadítja fel, így tudni kell, hogy mit jelent és milyen hosszúra nyújtható egy előjáték (robbanásig feszített kémiával), az elménk és szerelmi kapcsolatunk stabilitása nem mellékes. 14-15 évesen mesebeli romantikája lehet kézen fogva sétálni és csókolózni, és arról beszélgetni, hogy majd 16 évesen tegyünk többet is! 🙂 Betegesen elkapkodni nem kell semmit, és jobb például a sportban levezetni a felesleges energiáink, és nem feltétlenül egyből a kémiai kábítószerek világát támadni 13 évesen. Másfelől az érintetlenségünk védelme egyértelműen gátolja a személyiség fejlődését, így csókok és simogatás nélkül a nők egyértelműen gyorsabban öregszenek, és közben ezt gyakran egyéb káros szenvedélyekkel tovább súlyosbítják a helyzetük. Bonyolult játéknak is nevezhetnénk ezt, de bizony a megérzéseink 80%-ban jól működnek, így csalódni legfeljebb magunkban fogunk, ha túl nagyok vagy egyenesen képtelenek az elvárásaink, illetve másnaposan a tükörbe nézve egy rongyos arcot látunk a kielégült energikus mosoly helyett.

Nem divat és trend kérdése az intim forró párkapcsolati élet elkezdése, személyiségünk fejlődésének, testi és lelki egészségünknek fontos eleme a párkapcsolat és az evvel járó kellemes élmények a csóktól mindenen át a finom szeretgető romantikus simogatásig.

Kapcsolódó cikk, egészséges tested, férfiasan elsősorban: torna, erősítés gyorsan.

Fogamzásgátlás gondolatok: www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kied/0/11972/1, légyszíves ne légy szégyenlős, kérdezz! Az életben részt venni jobb, mint azt hinni, hogy kimaradsz a javából.

A babát nem a gólya hozza:), első együttlétek: Kamaszpanasz, első együttlét cikk ITT.

Megbeszélni csoportosan is lehet: pszichologia.com/pszichodrama_csoport/tema, az iskolákban 13 éves kortól rendszeressé tenném, mert jobb tudatosítani okosan erősítve a közösség összetartását, mint ráhagyni az egymást szétkínzó serdülőkre mindent.

Illetve a valóság a bökésről az emberi élet fiatalos valóságában: www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-hogyan-kezdjem-el-19f – A hogyan kezdjem el kérdése. Légy magabiztos, és csináld a leírtak szerint, ha pasi vagy! Légy nőiesen szűzies, csábító és laza, ha fiatal csaj vagy!

Párkapcsolat, fajunk fenntartása fotók a témában:

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Józsefvárosi piac mint giga-bevásárlóközpont és nagyker bezárt

Alaposan megoszlanak a vélemények a nyolcadik kerületben fekvő Józsefvárosi piacról, a gigantikus bevásárlóközpontról, becenéven a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük