Thai masszázs a stresszoldásért

Thai módi? Amikor a Lurdy-Házban jár az ember az éttermek szintjén a mosdók fele, nem tud úgy elmenni a masszázsszalon mellett, hogy ne irigykedjen egy kicsit. Kedves, mosolygós hölgyek az európai masszázstól eltérő módon olaj és krém nélkül, ruhán keresztül masszíroznak.

Nem más ez mint a Thai masszázs, amely több száz éves távol-keleti hagyományokon alapul. Lényege, hogy a masszőz hölgyek nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik nyomásos technikával méghozzá nem csak a kéz, hanem a térd és a talp segítségével is.

Természetesen itt is lehet csak egy adott testrész (talp, tenyér, fej, hát) vagy teljes testmasszázst kérni. A legrövidebb  program 30 perces és 3500-5500 Ft között mozog, a leghosszabbak  2 órásak és 10-14000 forintba kerülnek.

És hogy miért érdemes kipróbálni? A thai masszázs segítségével feltöltődik a test energiával, eltűnik a feszültség belőlünk és garantáltan sokkal boldogabban távozunk majd mint ahogy érkeztünk!

Azt már tudjuk, hogy a stressz mennyi betegséget okozhat illetve segíthet elő, de a stressz levezetésének megfelelő módszerét még sajnos csak kevesen választják. Van aki munka után megiszik egy sört, más meg inkább sétál egyet vagy elmegy egy jó masszázsra.

Árak vélemények:

Győr Thai Masszázs centrum: http://www.cocothaimasszazs.hu. Győrben további masszázs, masszőr olcsóbban: http://www.ligetmasszazs.hu.

Budapesten Thai masszázs: www.thaimasszazskozpont.hu.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük