Timberland márka stílus, női és férfi cipők

Timberland 2012-2013-as női és férfi cipők, bakancsok és csizmák. Válassz te is egy kedvencet!

1965-ben a Schwartz család bevezetett egy új fröccsöntési technológiát a cipőiparban. Ez a forradalmi technológia abból állt, hogy a fuzionált talpat a bőr felsőrésszel varrás nélkül összeillesztették, ezáltal megalkották a tökéletesen vízálló bakancsok és cipők korszakát. 1973-ban a család kifejlesztette a Timberland márkanevet, amely még közel 40 év után is a cipőgyártás élvonalában szerepel. A Timberland cipők egyaránt népszerűek túrázásra, hegymászásra, hétköznapokra vagy alkalmi viseletnek.

Ezen kívül a cég ruházati cikkeket, órákat, poharakat és bőrárukat is értékesít, de bevételük nagy részét a lábbelik eladásából szerzik. A márka mottója: “Lépj bele a cipőnkbe és érezd a különbséget!” A tervezők és munkások legfőbb célja, hogy az ügyfelek egy minden terepre megbízható lábbelit kaphassanak és ezt a cég is alaposan meghálálja, ékesen bizonyítja, hogy 2007-ben az USA-ban a 100 legjobb munkaadó közt volt a Timberland. 2008-ban az első cipőgyártó volt, amelyik kereskedelmi forgalomba használta az úgynevezett ‘Green Rubber’ technológiát, amely annyit jelent, hogy újrahasznosított zöld gumikból készítik a lábbelik talpát. Termék fotók, katalógus, kollekció képek 2012 ősz-tél elit és némi outlet akciós darab:

Kollekció darabok, termék fotók, katalógus képek:

További részleteket a márka hivatalos oldalán találhat az online rendeléstől a friss hírekig: timberland.com. Üzletek, forgalmazó cégek és cipőboltok.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük