Timberland márka stílus, női és férfi cipők

Timberland 2012-2013-as női és férfi cipők, bakancsok és csizmák. Válassz te is egy kedvencet!

1965-ben a Schwartz család bevezetett egy új fröccsöntési technológiát a cipőiparban. Ez a forradalmi technológia abból állt, hogy a fuzionált talpat a bőr felsőrésszel varrás nélkül összeillesztették, ezáltal megalkották a tökéletesen vízálló bakancsok és cipők korszakát. 1973-ban a család kifejlesztette a Timberland márkanevet, amely még közel 40 év után is a cipőgyártás élvonalában szerepel. A Timberland cipők egyaránt népszerűek túrázásra, hegymászásra, hétköznapokra vagy alkalmi viseletnek.

Ezen kívül a cég ruházati cikkeket, órákat, poharakat és bőrárukat is értékesít, de bevételük nagy részét a lábbelik eladásából szerzik. A márka mottója: “Lépj bele a cipőnkbe és érezd a különbséget!” A tervezők és munkások legfőbb célja, hogy az ügyfelek egy minden terepre megbízható lábbelit kaphassanak és ezt a cég is alaposan meghálálja, ékesen bizonyítja, hogy 2007-ben az USA-ban a 100 legjobb munkaadó közt volt a Timberland. 2008-ban az első cipőgyártó volt, amelyik kereskedelmi forgalomba használta az úgynevezett ‘Green Rubber’ technológiát, amely annyit jelent, hogy újrahasznosított zöld gumikból készítik a lábbelik talpát. Termék fotók, katalógus, kollekció képek 2012 ősz-tél elit és némi outlet akciós darab:

Kollekció darabok, termék fotók, katalógus képek:

További részleteket a márka hivatalos oldalán találhat az online rendeléstől a friss hírekig: timberland.com. Üzletek, forgalmazó cégek és cipőboltok.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csobot Adél képek, divat és ének

Csobot Adél nem színész teljesen, de mindenképpen színpadi jelenség valamilyen módon. Ellentmondásos vagy inkább megosztó …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.