Tolvai Renáta énekespalánta, fiatal tehetség

Tolvai Renáta nem tolvaj. Ő is bennmaradt miután a közönség kiejtett. A sok jó és tehetséges énekes közül őt mentette meg a közönség. Kiesett sok jó jelentkező. Ki hogy látja?

Jó Megasztárok jöttek össze, ami megint profibb mint a tágabb nagyközönségnek szóló X-Faktor.

Nem szépség és SMS szavazási verseny a legjobb hang versenye, itt mégis majdnem elpattant sok húr, a sírósabb részek talán most jönnek igazán.

Még a félig süketek is hallják a lényeket a videón:

A bennmaradt Top 13 a Megasztár5-ben:

Tolvai Renáta, Gusztos Bence, Lakatos Yvette, Kökény Attila, Szíj Melinda, Szeleczki Dávid, Patai Anna, Fivérek, Adam’s Comedy, Csonka András “Andreas”, Kállay-Saunders András, Varga J. Bernadett, Djordjevic István “Giorgio”, web: tv2.hu/tag/top_13.

Nagyjából sejthető a top 6, de a végkifejlet és a kedvenceink életben maradása még nagy kérdés egy ilyen versenyben.

Kovács Kati típusú magaslatokba kevesen érhetnek közülük, de ez már egy másik évezred, ahol más a ritmus és zenei divat is szerteágazóbb lett. A magyar piac aprócska még a legnagyobb Megasztár felfedezettnek is.

Képek:

Bennmaradt, és lesz ez még jobb is: http://tv2.hu/megasztar5/video/tolvai-renata-es-giorgio-youre-the-one-that-i-want-fridi-volt-honnan-leesni.

További fotók még: photobucket.com/images/Renata%20Timea%20Tolvai/. A karakter tetszetős, az énekesség meg komoly szakma, ahol véres harc folyik az életben maradásért.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük