Tommy Hilfiger gyermek divat ősz

Tommy Hilfiger Elmirában született egy 9 gyermekes családba. Szülei szerették volna, ha mérnök lesz, de ő 18 évesen a kereskedelemben kezdett dolgozni. Első “alkotása” egy New York-ban vásárolt nadrág átalakítása volt, amit aztán Elmirában eladott. Hamarosan nyitott ott egy üzletet szülőhelyén, ahol rengetegen megfordultak. Pár évre rá New Yorkba költözött és ott is nyitott több üzletet. 1995-ben Amerikában ő lett az év férfi divattervezője.

Neve ma sem cseng idegenen előttünk. Férfi és női ruháin és kiegészítőin kívül gyermek ruhákat is tervez, melyek igazán divatosnak mondhatók.

Nézzük csak, hogy milyen kategóriákat találunk 2011-ben, itt az őszi divat katalógus előzetes:
baba
fiúcska (1-7)
lányka (1-7)
lány (8-16)
fiú (8-16)

Ha kabátra, pólóra, ingre, farmer nadrágra, cipőre, zoknira vagy éppen egy sapkára lenne szüksége a gyereknek, náluk biztosan találunk jó minőségű és nem utolsó sorban divatos darabokat. Kislányoknak pedig ezen kívül harisnyanadrágot, szoknyát, ruhát is kínálnak.

Ha szeretnél megtudni még többet a termékekről, itt megnézheted: eu.tommy.com/Tommy-Hilfiger/Children. 2011-es divat katalógus, online kedvezményes rendelés webáruház segítségével egész Európában.

Neked hogy tetszenek, tetszettek a gyerekruhák? Szerinted mennyire éri meg az árát? A gyerekek is szeretnek divatosan öltözködni, pláne ha az iskolában másoknak is egy bizonyos márkájú ruhája van. Miért veszitek ezt vagy azt, ha gyorsan nő a gyerkőc és hamar kinövi? Mit gondolsz?

A menő és márkás így drága divat szerelmeseinek a gyermekei is 100ezres ruhákba járnak, igaz ezt kevesen veszik észre, hiszen az okos vagy “természetes” gyermekek esetében a turkálóból szerzett szép ruha egyenértékű az Armani-val is (a 100ezer Ft-os fehér ingről már írtunk), de egy kopott 200 Ft homokozójáték vagy versenyautó az maga a legértékesebb kincs :)!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük