TOMS őszi cipőkollekció kényelmesen

2006-ban, az amerikai utazó Blake Mycoskie Argentínába utazott, ahol észrevette mekkora szegénység és milyen rossz egészségügyi feltételek vannak, valamint, hogy az emberek lábán nem volt cipő, amellyel megvédhették volna a lábukat. Felismerte, hogy a hagyományos argentin alpargata cipő egyszerű, de forradalmi megoldás lehet. Ennek következményeként megalapította a TOMS cipőgyárat. Piacra dobta Amerikában, ahol óriási sikere lett, majd Blake visszatért Argentínába és 10.000 pár új cipőt ajándékozott az embereknek.

Az őszi cipőkollekcióban a formai egyediség találkozik a funkcionalitással. Melegebb árnyalatú színek, kifinomult és merész minták jellemzik ezeket a lábbeliket, amelyek kényelmes alapanyagokból készültek. A legújabb kiegészítések a hangulatos gyapjú, a kordbársony, a velúr és a tweed huzatok.

Katalógus képek 2012, termék fotó minták:

Hivatalos oldal, ahol webáruház, online rendelés, teljes és friss tavaszi-nyári-őszi-téli kollekciók is megtekinthetőek: www.toms.com. Az árak nekünk kicsit a luxus kategóriához közelítenek, de ezek hétköznapi kellékek nyugati szinten.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük