Top 10 – ki a legnépszerűbb sportoló

Akik után 2012-ben az interneten a legtöbben érdeklődtek…
1. Jeremy Lin
Michael Phelps
Peyton Manning
McKayla Maroney
Junior Seau
Sarah Burke
Tom Daley
Lance Armstrong
Mario Balotelli
10. Ryan Lochte

Magyarországon

is mindig változik, hogy éppen kik vannak az érdeklődés középpontjában, kézilabda, vízilabda, úszás, atlétika, rali, autóverseny (Forma1) vagy éppen a lövészet. A foci is ott van néha, de igazából manapság a sport kevesebb figyelmet kap, és az a figyelem is szét oszlik. A síelés is meglepően népszerű sport Magyarországon, a vitorlázás szerelmeseinek tábora is tartja magát, igaz volt nagyobb is :).

A magyar sport, élsport tehetségek száma arányaiban véve kiemelkedően magas a világban, erre a kínai emberek fel szokták hívni a figyelmet.

Egyfajta rejtvény, fejtörő vagy vetélkedő feladat. Ki milyen sportban lett sikeres? Néhány magyar név, akikre érdemes oda figyelni a hírekben: Michelisz Norbert, Zwickl Dániel, Póta Georgina, Nyirfás Julianna, Orbán Éva, Pars Krisztián, Lőrincz Tamás, Dénes Mercédesz, Ungvári Miklós, Csernoviczki Éva, Szeberényi Máté, Nagy Nóra Linda, Kozák Danuta, Dombi Rudolf és Kökény Roland, Császár Gábor, Tomori Zsuzsanna, Hanga Ádám, Honti Kata, Bogdán Ádám, Vágó Fanny, Gondos Flóra, Kelemen Tamás, Lékó Péter, Polgár Judit, Sidi Péter, Lénárt Ágota, Lenkei Zsolt, Szerencsi Ildikó, Balázs Attila, Babos Tímea, Berki Krisztián, Böczögő Dorina, Risztov Éva, Gyurta Dániel… Már hullhatnak a könnyeink, ha utánuk olvasunk, de még nincs vége… László Csaba-Páli Viktória páros, Király Ádám-Novák Dorottya páros, Vadnai Benjamin, Detre Diána, Bujka Barbara, Madaras Norbert, Szilágyi Áron és Mohamed Aida. Hol van Görbicz Anita, vagy miért hagytuk ki Cseh Lászlót, Gera Zoltánt? Szerencsére a lista még sokkal hosszabb, és látva a tehetséges fiatalok, még folytatódik a történet, annak ellenére, hogy a felnőtt versenyzést sokan külföldi színekben, olykor már új állampolgársággal kezdik meg.

Fotó képek, élmény-szépek:

Sport élet adatok: hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_sport%C3%A9lete.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nagy női test nagyobb élvezet? Mikor, hogyan, miért…

Attól, hogy valakin akad, férfiasan szólva, egy kis fölös fognivaló még nem kell automatikusan megfosztani …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük