Tőzsdemilliomos.com és Forex átverések

Tőzsde, te is lehetsz milliomos.com, kereskedj online kényelmesen otthonról. Persze pókerezz és töltsd az időt sportfogadással is EGYEDÜL! Drámai hallani, hogy még 2013-ban is ezek az átverések hallatszódnak a legtöbb média és online reklám felületen. A 90-es évek végén már tanították a felsőoktatásban Magyarországon, hogy gyakorlatilag ezek mire valók az értelmileg és érzelmileg is fejlett világban. Ami hatékony az a csapatmunka, jó vezetővel, világos és motiváló közös célokkal.

Tisztelt olvasóm! Hosszú a szöveg. Légy türelemmel, és meggazdagodsz LASSANKÉNT! A pénzügyi intelligencia sokat fejleszthető, a bedőlt CHF hiteleink, magyar nemzetgazdaság után, közben ezt pontosan látjuk is. Az elefántok játszóterén is vannak hangyák, de nem merül fel a kérdés, hogy ki a nagyobb, vagy ki szarik a másik fejére.

Ha befektetésre van sok évre “felesleges” pár milliód, akkor is inkább az innováció, a termőföld (pl. gyümölcsökkel, dióval, szőlővel) az, ami nagyon magas valószínűséggel megtérül, és unokáink is fogják hasznát látni.

tozsdemilliomos.com és sok más hasonló dologgal etetik a szüzeket vagy naivokat már megint.

Hogy lehetne egy kis ember a tőzsdézésből milliomos? Ugyanúgy mint a lottón vagy a ruletten, KURVA NAGY MÁZLIVAL. A különbség jelentős a lottóhoz képest, mert jó nagy összeget kell befizetni egyszerre, mondjuk minimum egy milliót, akkor 5-50 szeres (vagy 200-400 szoros ÚRISTEN!) tőkeáttéttel megjátszik valamit, és a mai kaotikus (nagy volatilitású) piacokon erre van lehetőség, és NYER.

Ingyen ki lehet próbálni mindent, de a pénz (a póker) pszichológiája is más, ha zsetonokról van szó, és nem a fizetésünk játsszuk el.

Tipikus maszlag szöveg.
“Megtudhatod, hogy…

Hogyan is állj hozzá a pénzkeresés eme új világához?
Hol kaphatsz ingyen akár 2000$-os számlát, amivel el tudod kezdeni ezt az egész nemzetközi Tőzsde dolgot?
Miért olyan nagyon könnyű hozzáférni ezekhez a külföldi piacokhoz?
Mit jelent a magas tőkeáttétel pl. 1:200 vagy 1:400?
Hogyan hozhat az EUR/USD devizapár árának 0.50 dolláros emelkedése a Te számodra akár 500 USD nyereséget?
Miért INGYENES a kereskedés és nincs tranzakciós díj + egyéb költség?
Hogyan érdemes itt elkezdened a kereskedést?
Miért tudsz a világ vezető devizapárjaival, arannyal vagy akár olajjal is kereskedni?


Eszement dolgok helyett a valóságot, a körtét, almát és szilvát szedjük le szeptemberben! Segítsünk egymásnak, legyünk szerények, és ráadásul a káros szenvedélyeink (szokásaink) cseréljük le egy jóra!

A szerencsejáték átverésről megvan a véleményem. Aki ebből él, azt párszor még el kellene picsázni nevelő jelleggel, aztán kiküldeni kapálni a friss levegőre.

A luxus autót, és mást is elérhetünk az életben becsületesen. TÜRELEM! 🙂

Kapcsolódó témák még:
# 1. Hitelkártya átverések
# 2. Hogyan lopjunk pénzt…?
# 3. Gazdagodjak költekezéseidből..! 😉
# 4. A Barings Bank csődje
# 5. 14 évesen tőzsdemilliomos
# 6. ATM és Bankkártya csalások…
# 7. Mégsem biztonságos a chip kártya…?
# 8. A legnagyobb magyar csaló..!!
# 9. A piramisjáték atyja…
# 10. A déltengeri buborék
# 11. A tulipánhagyma mánia
# 12. Bankkártyákról általában
# 13. Aranykor?csúcson az arany ár..
# 14. A Fundamenta ügynök piramisa..
# 15. Német piramisjáték..


Szeretnélek megkérni, hogy ha valós munkáról ill. valós jövedelemszerzésről / a NETEN / tudomásod van, amit ki is próbáltál, keresel vele folyamatosan, ezenkívül hajlandó vagy megosztani velem, rajtam keresztül pedig az olvasókkal, akkor kérlek, írj egy e-mail-t vagy fórum szerűen szólj hozzá itt!

Olyan oldal ez, ahol nem csak a szédítés megy, mi szeretjük a valóságot és a békét.

Tőzsdemilliomos sztori, ilyen a valóság: haszonleso.hupont.hu/15/5-14-evesen-tozsdemilliomos. A filmbeillő sztori hőséről angolul: en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Lebed. Vicces, egy fiatal átverte az idősebbeket, és besértődtek: www.cbsnews.com/stories/2000/10/19/60minutes/main242489.shtml. Nagyon nem büntethették meg, ugyanazt csinálta mint a nagy cégek, politikusok, bankárok és hírügynökségek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fogyás blog keresés, formálás, szépítés és izmok

Az igazi fogyókúraszezon a legtöbbeknél kora tavasszal kezdődik, amikor az első melengető napsugarak óhatatlanul eszünkbe …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük