Nehéz ügy: divatos, okés vőlegények

Esküvői divat, ez alig-alig mozgat meg egy férfit. Sör, szex, foci és rock and roll, ez valamivel jobban :).

Ma (2012) oda jutottunk, hogy szinte kiváló eredmény bármiféle férj jelöltet felmutatni. Elnézést Uraim! A hölgyek annyira elfoglaltak, hogy minket megnevelni már csak a legjobbak képesek, és ahogy jó pasiból hiány van, úgy alapból szimpatikus stílusú csajból is (LÁTSZÓLAG! vagy érzésünk szerint) kevés. Valójában ilyen a világ, el kell fogadni, és küzdeni kell párhuzamosan az erővonalakkal 🙂 a szélirányban, hátszélben száguldva.

Néhány tanácsot adunk a vőlegényeknek, a legtöbb esküvő az év legforróbb hónapjaiban köttetik, de már ősszel vagy télen elindul a szervező munka. A változatosság és a merészség az öltönytrendeket is meghatározza, szép-szép a fekete, de lejárt lemez. A pár összetartozást semmi sem szimbolizálhatja jobban, mintha a menyasszony ruhájának anyaga a vőlegény nyakkendőjén, esetleg mellényén is megjelenik. Az ünnepi öltözet készülhet gyapjúból, vagy akár pamutból is, bár idén kétségtelenül a szőrből előállított fonalak viszik a prímet, melyek a szövetet nem csak gyűrődésállóvá varázsolják, különleges, mégis visszafogott fényt is kölcsönöznek neki, épp olyat, ami a feledhetetlen pillanathoz illik.

Fogjunk vőlegényt!Amitől egyetlen vőlegény sem szakadhat el ruhája kiválasztásakor az a frakk, szmoking és öltöny szenthármassága. Míg előbbi kettő klasszikusan fekete-fehérben úszik, az öltöny színe már nyugodtan harmonizálhat a bájos ara ruhájával. Ugyanakkor a szmokingot is feldobhatjuk néhány hozzáillő kiegészítővel, például egy selyemből készült spanyol-övvel, vagy francia nyakkendővel. Ami a házasuló urak lábbelijét illeti, ez esetben is el lehet szakadni a megszokott barnától és feketétől. A kényelem mellett arra tessék figyelni, hogy a választott cipő összhangban legyen a ruházattal.

A legtöbb férfi már 9-18.000 Ft-os áron szinte tökéletesen rá szabott exkluzív inghez juthat ing webáruházból.

A vőlegények szeretnek spórolni?

Tudtommal igen, bár ez nem mindenkinek sikerül. Előfordul nem ritkán, hogy a vőlegény felruházása a drágább, sokkal drágább (például egy a családban már meglévő álomszép menyasszonyi ruha miatt).

Spórolni utószezonban lehet, mert akkor akár egy hajón is tarthatunk esküvőt megfizethető áron, másik szép és népszerű helyszín a Balaton, és más tópartok is egyre népszerűbbek, ahol október elején már alig-alig vannak turisták, és meseszép helyszínt lehet találni a nagy napra óriási fedett terasszal ill. zárt étteremmel.

Az esküvői férfi öltözék, öltözködés rejtelmeibe a tapasztalt szakemberek tanácsait érdemes figyelmesen meghallgatnunk, néha annyira jól sikerül a vőlegényt felöltöztetése és frizurája, hogy talpán legyen a menyasszony, aki nem ejt örömkönnyeket a legmeghatóbb pillanatokban.

Legutoljára egy fordított helyzetet láttam, amikor a “..hozzá örökké hű leszek” őszinte a vőlegény (vagy az újdonsült férj), óriási és őszinte örömkönnyeket hullajtott, ennek most volt 3 éve, és a boldogság fokozódott, a család két lánnyal gyarapodott. Hát igen, a menyasszonynak illik szebbnek lenni ;)!

Jó tervezgetést és boldog párkapcsolatokat Mindenkinek!

Profi fotók: austindara.com/site/#wedding-photos-in-santa-barbara-f48c3.

Esküvői fotók, videó készítés: www.dominostudio.hu.

Vőlegények trendi esküvő szervezése, fórum/blog bejegyzés folytatása (2009-ből). Divatos és szép férfi esküvői ruhák.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Caroline Wozniacki, a világelső

A női tenisz világranglista vezetője a dán szőkeség, Caroline Wozniacki. Kis megszakítással már több mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.