Bréééking:

Trendi nyár férfiaknak, stílusosan örökké

Trendi lenni? Mit kapunk 2013-ban? Mit adunk a trendnek?Hé, ez ugyanaz, minit 2008-ban! Igen, a 2007-es tervek, a 2007 telétől gyártott legjobb ingek és pólók bizony visszajöhetnek, mert a klasszikus, értékálló és minőségi (lenyomatos, hímzett vagy lenyomattalan) felsők között már akkor is megvolt a Body-fit, ha bodys vagy és fitt, akkor főleg :).Ígéretünkhöz híven a teremtés koronáiról se feledkezzünk meg, következzék néhány praktikus trendtaktika számukra is. Bár sokan még mindig inkább rejtegetik szőrös lábaikat, semhogy bermudába bújjanak, azért van az a hőség, amit még hosszú, fehér farmerban is nehezen lehet viselni. Ráadásul egy szűk fazonú, kárómintás bermuda egyedibbé is teszi ...

Trendi lenni? Mit kapunk 2013-ban? Mit adunk a trendnek?

Hé, ez ugyanaz, minit 2008-ban! Igen, a 2007-es tervek, a 2007 telétől gyártott legjobb ingek és pólók bizony visszajöhetnek, mert a klasszikus, értékálló és minőségi (lenyomatos, hímzett vagy lenyomattalan) felsők között már akkor is megvolt a Body-fit, ha bodys vagy és fitt, akkor főleg :).

Ígéretünkhöz híven a teremtés koronáiról se feledkezzünk meg, következzék néhány praktikus trendtaktika számukra is. Bár sokan még mindig inkább rejtegetik szőrös lábaikat, semhogy bermudába bújjanak, azért van az a hőség, amit még hosszú, fehér farmerban is nehezen lehet viselni. Ráadásul egy szűk fazonú, kárómintás bermuda egyedibbé is teszi az urak megjelenését. Kitűnően passzolnak hozzá a fehér, illetve a nyomott mintákkal ékített pólók és szellős pamutingek is. Ha mégis a fehér nadrágnál maradnának, párosítsák rövid ujjú, kockás, vagy kárómintás ingekkel, biztos, hogy nem lőnek bakot.

Az ing fölé húzott póló is igen dögös, az elegáns stílust sportosan lazává oldja, hűvösebb napokon tökéletes megoldás lehet (Sokszor bevált júniusban! Szerk. megjegyzése)! Ugyancsak a klasszikus stílust vegyítik a sportossal a feszes, galléros pamutpólók is, a különböző nyomatokkal díszítettek viszont inkább a lazaságot hangsúlyozzák. A szandál mellett egy rövid szárú, enyhén western hatású, mégis finom bőrbokacsizma, vagy antikolt hatású, bézs sportcipő is ütős kiegészítője lehet akár még a farmernak is, hogy a méretes övekről és karórákról már ne is beszéljünk. Férfiak, fiúk, ha idén nyáron tényleg trendik szeretnétek lenni, legyetek egy kicsit bevállalósabbak (türkiz pólóhoz passzítsatok akár napsárga övet)! Ne hagyjátok, hogy a megszokások irányítsanak benneteket, mert a nyári szezon tényleg nem csak erről szól.

Ha sport, akkor sportosság, itt a 2008 Olimpia után ne keressünk újat, jók a tavalyi darabok idei izmokkal, a zsír most amúgy is nagyon ég. Ki tud ilyen melegben nagyokat enni?! .-).

Szuper dolgokat lehet kipecázni a Háda zuglói (budapesti) használt ruha boltjában gyerekeknek és felnőtt férfiaknak egyaránt. Itt mondjuk hatványozottan igaz, hogy amíg a készlet tart. Egy focis, sport rajongói vagy szurkolói mez mindenképpen itt vásárolandó gyermekeknek, éppen elég műanyaggal szennyeztük már a környezetet, és a pénzt se illik kidobni kacatokra.

Galéria, képek 2007-2008 és 2013 együtt:

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

  • divatos hajnyirás fiuknak

  • menő hajak fiúk

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*