Trussardi Jeans 2013-as tavaszi férfi kollekció trend

A Trussardi Group-ot 1911-ben alapította Dante Trussardi Bergamoban. Először luxus kesztűk gyártásával kezdtek el foglalkozni, majd az egyre bővülő piac, a minőségű alapanyagok és a folyamatos bőrdíszmű technikák hatására az egyik legjelentősebb céggé vált a nemzetközi piacon. Hamarosan a brit királyi család hivatalos beszállítójává vált.
A kezdetektől fogva a márka védjegyei a kiválóság, a diszkrét kifinomultság, a kísérletezés és az innováció voltak. A ’60-as évektől a Trussardi beírta nevét a ruházat és luxus kiegészítők gyártóinak sorába, stílusa az élet minden területén hordható, célja mindig is a legmagasabb követelmények.

A Trussardi Jeans képviseli a teljes komfortérzetet, a szabadidő vidám és gondtalan kihasználását. Denim és egyéb magas minőségű és színvonalú anyagok, merész formák és színek fémjelzik. A Trussardi Jeans 2013-as tavaszi/nyári kollekciójának színei főképp a piros, a kék és a fehér. Még egy rózsaszín farmertől se leszünk feltétlen melegek, de óvatosan! Amikor nem hozzánk, vagy nem összeillő színeket veszünk fel, az ritkán vezet jóra :). Nyáron is okosan, sportosan és vidáman előre!

Termék fotók, katalógus, kollekció képek 2013 tavaszi és némi outlet akció felvillantás:

További részleteket a márka hivatalos oldalán találhat: trussardi.com. Facebook oldal, ügyfélszolgálat, kiszállítás és online rendelés, női és férfi divat együtt. Kabátok, ingek, nadrágok, táskák és kiegészítők egy helyen. Webáruház rendelés külföldről is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.