Martin Baxendale: Túlélési útmutató Facebook-függőknek

A túlélési útmutató sorozat minden tagja viccesen közelíti meg az adott témát. A vicc mögött azért ahogy mindig, ennél a témánál is vannak elgondolkodtató dolgok.

Ma, amikor napi több órát töltünk az interneten munkáktól függetlenül is, talán a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítunk az online kapcsolattartásnak. Aki regisztrált már a Facebook-on és rendszeresen látogatja a közösségi oldalt, az könnyen a rabjává válhat.

Számos tennivaló lenne otthon, de Te valahogy mindig a gép előtt kötsz ki? Ennek a könyvnek a segítségével praktikus, de ugyanakkor vicces tanácsokhoz juthatunk, hogy sikerüljön felül kerekedni rossz szokásainkon.

Fontos, hogy ne váljunk semminek a rabjává, hogy bármikor le tudjunk mondani az aznapi netezésről és inkább tegyünk valamit az egészségünkért! Találkozzunk inkább személyesen egy barátunkkal és menjünk el sétálni esetleg táncolni! Beszélgetni ott is lehet és közben még mozgunk is egy kicsit.

Szerinted kit lehet Facebook-függőnek mondani? Azt, aki napi több órát tölt ott? Esetleg azt, aki minden nap látogatja az oldalt? Te vajon mennyire vagy függő?

A lelki betegség  (gyengeség) súlyos testi, fizikális tünetekig fajulhat akár egy év alatt, az mozgásszegény, számítógép mellett töltött életmód káros hatásairól humorizálás helyett érdemes komolyan beszélgetni.

Vers

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük