Bréééking:

Ünnepi smink karácsonyra

Az ajándékokat beszereztük, a fát feldíszítettük, végre elkészültünk a karácsonyi menüvel - már csak az ünneplés van hátra, amelyen a legjobb formánkat szeretnénk hozni. A tökéletes karácsonyi smink különleges, és ragyogó - illik az ünnepi hangulathoz. Mi az, ami nem hiányozhat a karácsonyi sminkből? Természetesen a csillám, és a ragyogás. A variációk száma végtelen: fontos azonban, hogy a bőrünkhöz, hajunkhoz, és egyéniségünkhöz illő arcfestést válasszunk. Az intenzív vörös ajakfestés a hétköznapokban túl kihívó lenne, azonban az ünnepi sminkhez ideális. Aranyló tónusú szemhéjfestékkel kiegészítve garantálja a karácsonyi hangulatot. Válasszunk klasszikus vöröset, vagy valamivel sötétebb, bordó tónust. Az intenzív színeknél különösen fontos, hogy tartós ...

Az ajándékokat beszereztük, a fát feldíszítettük, végre elkészültünk a karácsonyi menüvel – már csak az ünneplés van hátra, amelyen a legjobb formánkat szeretnénk hozni. A tökéletes karácsonyi smink különleges, és ragyogó – illik az ünnepi hangulathoz.

Mi az, ami nem hiányozhat a karácsonyi sminkből? Természetesen a csillám, és a ragyogás. A variációk száma végtelen: fontos azonban, hogy a bőrünkhöz, hajunkhoz, és egyéniségünkhöz illő arcfestést válasszunk.

Az intenzív vörös ajakfestés a hétköznapokban túl kihívó lenne, azonban az ünnepi sminkhez ideális. Aranyló tónusú szemhéjfestékkel kiegészítve garantálja a karácsonyi hangulatot. Válasszunk klasszikus vöröset, vagy valamivel sötétebb, bordó tónust. Az intenzív színeknél különösen fontos, hogy tartós rúzst válasszunk, így elkerülhetjük a gyakori utósminkelést, és a festék elmosódását. Egy aranyszínű szemhéjtussal még különlegesebbé tehetjük a látványt: húzzunk egy vonalat a felső szempillasor tövébe.

Ha a műszempillák kipróbálását tervezzük, ezen a néhány napon bátran megtehetjük: a látványos szempilla tökéletesen kiegészíti az ünnepi sminket, feltűnővé teszi a tekintetet. A friss, karácsonyi csillogásról highlighterrel gondoskodhatunk, melyet az arccsontokra, és a szemöldök alá vihetünk fel. A bronzos árnyalatú, krémes állagú highligterek természetes ragyogást kölcsönöznek arcunknak. Aki erősíteni szeretné a hatást, felvihet egy kevés aranyszínű csillámot az arccsont legkiemelkedőbb pontjára: kész is a látványos ünnepi smink.

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*