Vámpír-terápia: véres, bőrös valóság

Ránctalanítás, bőrfiatalítás? Számtalan módszer, krém, praktika csak hogy megőrizzük tökéletes külsőnket akkor is, ha már éppen nem vagyunk 18 évesek.

Itt egy új őrület: a vér terápia vagy Drakula terápia, melynek lényege, hogy az ember saját véréből vérlemezkékben gazdag plazmát állítanak elő és azt injekciózzák vissza a problémás bőr alá. Egy részt kiegyenlíti az egyenletlen felületet, más részt beindítja és felgyorsítja a bőr megújulási folyamatait.

Hatása tartósnak mondható, mert a tapasztalatok szerint 12-18 hónapig szemmel láthatóan simább és egyenletesebb marad a bőr. Fájdalom tekintetében azt mondják, hogy semmivel nem fájdalmasabb a Botox kezelésnél. (Mondjuk számomra ez nem lenne megnyugtató.)

Ahogy az lenni szokott az újdonságokkal, ezt is egyre több sztár próbálja ki. Vajon mennyire hatásos ez a kezelés? És egyáltalán szükség van arra, hogy szembemenjünk a természettel? Ti mit gondoltok erről?

Nekem speciel jobban tetszik, ha egy idős ember idősnek is néz ki. Lehet hogy nekem furcsa az ízlésem, de én bizony szépnek látom a mosolygós idős néniket is ősz hajjal és ráncos arccal.

A ráncok ilyen “véres” eltüntetéséről sok angol anyagok, szakmai és bulvár leírást találunk az interneten: www.saisei-iryou.com/english/preprp/. Az orvostudomány fejlődése így lehetővé teszi a kisimult arcú hetveneseket, a testünkre, a belsőnkre persze ugyanúgy vigyázni kell, hogy minél fittebben, energikusabban éljük meg ezt a kort.

Veronika


Videó – kézre és nyakra is használják az orvosi csúcstechnológiát nők részére elsősorban, fiatalosabbá, pezsgőbbé válik a tekintet :):

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Marlboro Classics divat ruha üzletek

Minőség, garancia és életérzés Az eredetiség és egység értékeit viseli magán a márka (női és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.