Vanessa L Williams – New York fényeiben

Amikor tánc, akkor a latin zenék és a szerelem.

Vanessa Ruby Sinclair – Mindenem a tánc (Dance with Me) szerepében is jól ‘muzsikált’. en.wikipedia.org/wiki/Vanessa_L._Williams

Aki már táncolt szabadon, áramolva (flow), az tudja, hogy mi a különbség a tánc és a szórakozás, a lépések és az megélés, az érintkezés és a kapcsolat között.

Vanessa L Williams képeket találunk az interneten, de inkább a táncos videóra és a zenére koncentráljunk, ami a lényeg az ő esetében.

Te mikor iratkozol be egy tánctanfolyamra? Tudtad, hogy a párod nélkül is lehetséges ez? A tánc nem megcsalás? A tánc mikortól túl erotikus, vagy már inkább szex?

A gének és a külső nem minden, de a mozgás és a színészi munka tehetségével kiegészítve maradandót alkothatunk a szépség által.

A sok kérdést a gyakorlati tapasztalatok megválaszolják, és ráadásul kellemes, szórakoztató formában tölthetjük az időnk a legjobb tánctanárok mellett, tánciskolák parkettjén.

1963. március 18.-án született, igen ez a születésnap asztrológiai értelemben is nevezetes, amire nem csak ezek a képek szolgálnak bizonyítékul. R&B, pop, soul, jazz és tánczenei munkássága, zenei tanulmányai mellett ő volt az első fekete (sötétbőrű) Miss America.

Igen, ő az aki 40 éves kor felett is olyan nőként jelent meg, aki után megfordulnak a férfiak, és elgondolkodnak az életről, az mellékelt fotók is ezt tanúsítják.

1984 sokunknak lehet emlékezetes év. A szépség egy felelősség is, New York se egy gyengéknek való küzdőtér. Meztelen fotói mellett is megadtam volna neki az USA szépségkirálynő címet, a botrány ellenére is egyetlen dologhoz nem fűződhetett kétség, hogy egy afro szépség meghódítja a világot.

Milyen ma a trendi szépség? Hogyan lehet 30-40 év után is után is egészen hasonló nőkért epekedni?

mesés ruha

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.