Versace bútorok, luxus lakberendezés

Versace neve nemcsak az öltözködés és a divatos ruhák körében jelent egyet a páratlan stílussal és minőséggel, nincs ez másként az olykor bizony csillagászati összegeket kóstáló lakberendezési tárgyak és luxusbútorok esetében sem.

Az olasz bútor régóta jól cseng, a minőség egy szinonimája, szinte már márka értékű (made in Italy). Amint látunk a lenti képeken az méltán elismert, eredeti és luxus minőség.

A Versace home dekor vonalának győztes receptje a neoklasszikus, barokk és ultra modern stílusokból meríti fő inspirációit, melyek eredményeképp a váratlan harmónia szűnni nem akaró áradásával találhatjuk szemközt magunk. A Versace stílus kvinteszenciája erős és megnyerő sugallatokból táplálkozik, melyek páratlanságát minőségi, finom anyagokkal, ízléses, ugyanakkor vibráló színekkel és merész újításokkal hangsúlyozzák. A bútorkollekció a lakás legapróbb zugára és minden szegletére kiterjed, az ágyaktól, a míves törölközőkön és asztalkendőkön át, a bútorokig, lámpákig és kiegészítőkig bezárólag, legyen az egy kultikus medúzafejjel dekorált, becses ékszernek ható üveghamutartó, vagy szőnyeg, esetleg egy aranyfolyondáros díszpárna, netán egy aranyszárnyas porcelánbögre, melybe még egy hercegnőnek is szívderítő élményt okozna belecsimpaszkodni egy-egy álmos-borús hétvégén.

A Versace választékában párhuzamosan megjelenő két különböző hangulatot árasztó kollekció, a klasszikus és a modern formákat előtérben részesítő kliensekre egyaránt figyelmet fordít, változatos formáival a kortárs és a múltidéző otthonok, és szobabelsők díszére válik. A foteloktól, az asztalokon és ágyakon át a világítótestekig bezárólag – melyek közt a finom, ámbátor robosztus kristálycsillárt és az Ufo fantázianévre keresztelt szilfid asztali lámpát is megleljük -, minden megtalálható modern és a múlt örökségét hangsúlyozó kivitelben is.

Meleg tónusú fák, aranyozások, finom vonalak és letisztult grafikus formák párosulnak a barokk kackiás csigavonalaival, arany, ezüst és pompás bársonyaival és selymeivel, melyek az időtálló kollekció lényegét adják.

Előzetes konzultáció után a Verim kliensei számára a teljes lakásbelső megtervezését vállalja.

Talán emlékszünk még Versace Kő Palota névre keresztelt kollekciójára, mely fantasztikus porcelánjaival a konyha, a kert és a nappali szféráját is meghitté varázsolta. A míves porcelánokat az 1961-ben alapított Gardenia Orchidea vállalat biztosította Versace számára, mely szinte születése pillanatában a világ vezető kerámiákra és díszcserepekre szakosodott csoportosulásai között találta magát. Ma a vállalat 120 országban képviselteti magát világszerte. A vezetés Angelo és Massimo Bonezzi kezében összpontosul, akik elsősorban közép és csúcskategóriás, azaz prémium termékekre fókuszálnak. Versacéval 1997-ben kerültek kapcsolatba, a milánói divatházzal, azóta is szoros szálak fűzik egymáshoz őket.

Az olasz stíluskirálynő, Donatella Versace római show apartmanjában 2009. áprilisában már az általa tervezett luxusbútorok legújabb kollekcióját is bemutatta. Az új darabok, melyek meghatározzák a 15. századi palota belterét is, különleges polcokat, szekrényeket és olvasószékeket is magukba foglalnak. A Versacétől nem szokatlan, már-már túl merésznek ható színkombinációk mellett, az idei kollekcióban a lágyabb színárnyalatok, így a pasztell kék, a sárga és a lila is helyet kaptak, míg a korábbi, 2008-ban debütált légies, letisztult vonalakkal operáló, minimalista stílusú bútorkollekciót döntően a fekete-fehér színkombináció hatotta át.

A bemutatót követő szerdán Milánóban az új Versace lakberendezési butik is megnyitotta kapuit, az olasz divatbarátok nagy-nagy örömére.

A Versace luxusbútorok honi tisztelői az internetről házhoz is rendelhetnek a legújabb lakberendezési tárgyakból, ami pedig a luxusbútorokat illeti, kis szerencsével akár az ebay-en keresztül is szert tehetnek néhány vagyonokat kóstáló ritkaságra, néha az eredeti árának töredékéért.

Klasszikus stílus, még több fotó: www.italiainc.com.

Modern kollekció, katalógus képek: www.verim-homecollection.com/en/index.html.

Még Versace: ruhák és parfümök.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Karcsúság-gyilkos ételek, amikről elhitették, hogy egészségesek!

Müzli szelet, korpás muffin, zöldségchips, gluténmentes termékek, zsírszegény salátaöntet vagy épp a jó öreg Cézár …

2 hozzászólás

 1. HOL LEHET MEGVÁSÁROLNI A VERSACE KONYHA BÚTORT ÉS A FÜRDÖSZOBAI BÚTORT?
  KÉRNÉK SZÉPEN EGY VISSZA JELZÉST A micumo1@hotmail.com vagy a 06 70 659 49 84 TEL: SZÁMRA
  Üdvözletel
  Horváth Miklós

 2. Nagyon szép bútor, főleg ülőgarnitúra képekben szeretnék gyönyörködni, biztos extra lehet.

  Üdv!

  Home: http://www.home-max.hu/butor/ulogarnitura

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük