Virágok agyagból

Gyönyörű dísze lehet lakásunknak a legújabb trendet követve a különféle virágok sokasága, melyek teljesen élethűek mégis levegőre száradó speciális anyagból készülnek.

Az alapanyagot külföldi országokból tudjuk beszerezni és bizony nem kevés kézügyesség kell a megformálásukhoz. Miután megszáradtak a formák egész egyszerűen akrilfestékkel olyan színűre festjük és mintázzuk őket, amilyenre csak szeretnénk.

Készíthetünk egyszerű virágokat, de a bonyolultabbak is kivitelezhetők, de természetesen ezek jóval több időt igényelnek.
Ma már sok helyen láthatunk például orchideát, különféle színekben pompázni, sokan messziről azt hiszik ez bizony igazi, ám közelebb érve szembesülnek vele, hogy valójában agyag. Ezt csak akkor tudják megállapítani mikor ujjaikkal megérintik. Annyira valódinak tűnnek, hogy szemmel megkülönböztethetetlen a különbség az igazi és a mű között.

Gondozásuk jóval egyszerűbb, mint élő társaiknak, hiszen csak egy kis ecsetre van szükségünk szabad levegőre és pár percre. Havonta elég egyszer pontról-pontra lesöpörni a leveleket, szirmokat és újra ragyognak.

Ha nem saját magunknak készítjük el ezeket a remekműveket, hanem úgy döntünk megvásároljuk, azt gond nélkül megtehetjük, hiszen az országban már készítenek ilyen kézműves termékeket, azonban eléggé borsos az ára. Ami nagy előnye, hogy nem áll fenn a veszélye annak, hogy virágunk megbetegszik, esetleg hónapokig nem hoz újabb bimbókat, melyek kivirágoznak.

Az biztos, hogy a lakások egyik legszebb dísze lehet, ha emellett döntünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Festmény vagy falmatrica

Nehezen tud dönteni mivel dekorálja a falat? A válasz egészen egyszerű, azzal, amelyik leginkább feldobja …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.