Vodafone tudakozó és reklamáció :)

Olykor előfordul, hogy az ember elkeveri valahol a karbantartó vagy a villanyszerelő, esetleg éppen  a legjobb barátja telefonszámát.

Ma már persze sokféleképpen üzenhet az ember a másiknak. Ott van számtalan chat-elési lehetőség,  a különböző közösségi oldalak, az email-ről nem is beszélve. De ha sűrgős a dolog, akkor mégis marad a telefon.

A vezetékes telefonoknál jól ismerjük a telefonkönyvet, azonban a mobilszámokat is ki lehet deríteni, persze csak ha a tulajdonos is akarja. Ha nincs titkosítva a szám, akkor a Vodafone tudakozója segítségével megtudhatjuk, hogy milyen számot is kell tárcsázni.

Itt érhetjük el a Vodafone tudakozó-ját: www.vodafone.hu/tudakozo?p_p_id=vodafonetudakozo_WAR_vodafonetudakozoportlet_INSTANCE_isX1&p_p_lifecycle=1&p_p_url_type=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-3&p_p_col_count=1&_vodafonetudakozo_WAR_vodafonetudakozoportlet_INSTANCE_isX1_javax.portlet.action=kereses.

Ti mit gondoltok róla? Jól működik? Segített már megtalálni egy telefonszámot, amire szükségetek volt? Várjuk a véleményeket alább fórumszerűen!

A legtöbb ember nem szereti, ha akárki megtalálhatja a telefonszámát, mivel azt személyes dologként kezeli és csak azoknak adja meg, akiknek ő szeretné. Így aztán sokan kérik, hogy adataik ne jelenjenek meg a tudakozóban. Ebben az esetben itt sem fogjuk tudni megtalálni az illető számát. Te hagyod, hogy bárki el tudjon érni telefonon?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autonóm ház irányzat vagy divat

Mindenki szeretne saját otthont, lakást vagy házat. A saját ház megtervezésénél, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.