Vonzás törvénye könyv, könnyek és gyakorlat

Michael J. Loiser: Így működtesd a Vonzás törvényét! című könyve 2008-ban jelent meg az Édesvíz kiadó gondozásában. A nagyon régóta ismert téma az elmúlt 4-5 évben megtöltötte a könyvespolcokat a könyváruházakban is. Mi irányítjuk az életünk? Mi vonzzuk a körülményeket is? Bizonyos, tudományos értelemben ez nyilvánvaló, mégis nehezünkre esik vállalni a felelősséget sok esetben.

Mindenki vágyik arra, hogy egy örömteli, kiegyensúlyozott, boldogabb, érzelmileg, anyagilag gazdagabb életet éljen. A könyv írója egy ilyen világ felé kalauzolja az olvasót. Megoldást kínál pénzügyeink rendezésére, a nem kívánatos dolgok megszüntetésére, a jómód és a gazdagság fokozására, ideális társad megtalálására, valódi hivatásod felfedezésére, karriered fellendítésére, önbizalmad megerősítésére, növelésére egyszóval egy jobb élet elérésére.

Michael J. Losier Kanadában él és 1995 óta foglalkozik a vonzás törvényével, melyet nemzetközi programokon tanít, szemináriumokat és távoktatási programokat vezet. Rendszeresen szerepel rádióműsorokban. Az Egyesült Államokban és Kanadában tömegek hallgatják előadásit és alkalmazzák a tőle tanultakat.

Ez a könyv nem csak elméleti síkon közelíti meg a témát, hanem azt is megmondja, hogy a gyakorlatban hogyan csinálja az ember. Segédletek, gyakorlatok és leírások segítik az olvasót a céljai elérésében.

Te mit gondolsz, mennyit változtathat az ember életén az, ha másképpen gondolkodik? Várjuk azok élménybeszámolóit, akiknek segített ez a fajta gondolkodásmód!

Veronika


Igen, egyetlen dolgon tudunk csak változtatni az életünk során, és ezek a gondolataink :). Döntéseket hozunk, szembeszállunk, belátunk, tapasztalunk, új irányt vagy környezetet tesztelünk, erőt gyűjtünk. Feladni kár, az olyan mint 20 évesen ábrándozni az állami nyugdíjról. Tudjuk jól mi azt régóta, hogy az élet a küzdés maga. Hogy a mocsárban küzdünk egy falat táplálékért és a levegőért, vagy egy autonóm ház díszeinek művészeti értékeit, értékrendünket csiszolgatjuk-e, ez nagyban különböző állapot lehet :).

Még egy kis gyakorlati útmutató a bebaszás gyakorlati kárait felfedező, változásra éhes fiatalságnak: részegség nélküli lét kalandja ITT.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Visszér kezelés és megelőzés, vénástorna

A vénás torna, gyógytorna elemek. A hátunk és testünk állapotának függvényében egyes gyakorlatok nem ajánlottak, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.