Webáruház, Webshop vélemények

A webáruház, a webshop az online üzletek építésének egy fontos eleme, másfelől a hagyományos üzletek egy fontos értékesítési csatornája. Sokféle módon és egyre több fajta termék és szolgáltatás kerül így értékesítésre. A nagy felbontású profi fotók online értékesítése évek óta jól működik a világban, számtalan utazási és szállás ajánlat bombáz minket minden héten (pl. Bónusz Brigád), wellness szálloda belföldön és külföldön egyaránt.

Ma már elérhető professzionális webáruház rendszer ingyenes (nyílt forráskódú) verziókban, és vásárolhatunk egyedi megoldásokat tartalmazó újabb fejlesztéseket is.

Aktív, kitartó, ‘nagy’ munkásságú spammer (kéretlen email reklámok) útján terjeszkedő értékesítő a témában. Kovács István Márton, <kovacs.istvan.marton@gmail.com>, Tollas Roland <tollrol@gmail.com>. Ő a Joomla egy rendszerében mélyült el.

Mi a WordPress alapú online rendelés oldalakat jónak találjuk (pl.: Vasalásmentes férfi ingek rendelése, ill. Letölthető Antivirus szoftver). Ezekben azonnali internetes és előre átutalással fizetés opciók jól megoldottak. Az utólag fizetés, hitel nincs ezekben az esetekben indokolt, egy megbontott prémium kategóriás termék vagy egy ismeretlen ember által ellopott szoftver nem éppen jó üzlet.
Otthonról kényelmesen rendelni, problémákat megoldani, információkat beszerezni a legtöbben szeretünk.

Kérdés, hogy mi az ami igazán fontos egy webáruház működésében? Talán az, hogy hatékonyan, egyszerűen jöjjön létre a tranzakció. Lehet ez zöldség-gyümölcs kis és nagykereskedelem, használt cikk, élelmiszer, étel házhoz szállítás vagy éppen egy számítógépes játék.

Az üzletet építő vállalkozónak továbbá fontos lehet, hogy áttekinthető ügyfél (vásárló) adatbázisa legyen. Elemezhetőek legyenek a megrendelések, egyszerűen lehessen hírleveleket küldeni a különféle vásárlói csoportoknak, a már elfogyott termékek könnyen (egy-két gombnyomással) törölhetőek/módosíthatóak legyenek.

Nézzük az árakat végül:
1. Ingyenes, de sok időt kell befektetnünk, ha összetettebb a termék, vagy nincs komoly informatikai gyakorlatunk (vagy segítőnk)
2. Olcsó (Joomla, WordPress eShop, Drupal, Magento eCommerce, PrestaShop) egy ügyes fejlesztővel, kivitelezővel.
3. Webshop Experts: Webáruház: kiváló magyarok, nagy gyakorlattal, komoly referenciákkal rendelkező szakértők
4. Drága: Pl. ShopFactory Pro and Gold külföldről, nyugati programozókkal (799 euró ++)

Bérlés, ingyenes próba, és teljes 24 órás support lehetőség egyedi fejlesztéssel is választható. Érdemes tudni, hogy mire van szükségünk pontosan, mielőtt túl nagy fába vágnánk a fejszénk.

Fórum szerűen értekezzünk erről itt tovább!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük