Yellow Cab cipők és csizmák

Hölgyeim, Uraim! Sárga taxit valakinek?

A méltán népszerű Yellow Cab márka története az 1992-es esztendőre nyúlik vissza, amikor három alapítója a szabadság városaként ismert Amszterdamban létre hívta az új cipőgyártásra szakosodott céget. Kezdetben egyáltalán nem figyeltek a divatra, épp ellenkezőleg, olyan darabokat dobtak piacra, amiket maguk is szívesen viseltek volna. Ihletet New York City füstös utcáiról merítettek. Hamarosan követők millióira leltek, kiderült, hogy sokak vágyait elégítik ki cipőikkel. Alig egy évtized alatt a világ egyik legismertebb autentikus cipőmárkája lett.

Legelső cipőjük az úgynevezett „Check” volt, mely mára minden idők klasszikusává érett. Az évek során az eredeti koncepciót is bővítették, a cipők mellett az összetéveszthetetlenül egyedi identitást sugalló szandálok és csizmák is megjelentek az YC kínálatában. Yellow Cupban feszíteni mára életstílus lett, a függetlenséget kifejező, nonkonformista, ugyanakkor a trendekre is odafigyelő kollekciók évről-évre azokat a nőket és férfiakat szólítják meg, akik számára életük minősége és a föld tisztelete is fontos értékeknek számítanak. Bár az YC viselői döntően a 20-30 éves korosztályból kerülnek ki, azok hordják őket, akik lelkük mélyén örökifjúnak érzik magukat.
A Yellow Cab termékek közös jellemzői közé tartoznak az eredeti és letisztult vonalvezetés, a 100%-ig természetes anyag, a kényelem és a finom bőrborítás is. Az YC a világot behálózva 15 országban rendelkezik márkaképviselettel, ezenfelül a figyelemfelkeltő kampányokra is mindig nagy gondot fordít. A 2009-es erőt, energiát és egyfajta keménységet sugárzó kollekció ezúttal a military vonalon halad. Míg az idei férfi kínálatot a kiváló minőségű, New York-i taxik és kerékabroncsok ihlette vintage darabok fémjelzik, a szebbik nem képviselőit ezúttal farmer és bőr ötvözetű tavaszi csizmákkal, illetve sportosan energikus gumisarkas topánnal sikerült meglepniük. Az említett darabokat, legyen szó, akár női, akár férficipőkről, gyermekméretben is forgalomba hozzák, így már csemetéinket is korán az YC bűvkörébe vonhatjuk. Magyarországon a Westend City Centeren túl, Fonyódon, Keszthelyen, Debrecenben és Miskolcon is találhatóak a Yellow Cab-et is forgalmazó üzletek.

Egyik legkedveltebb itthon a bakancs lett, látva a kollekciót a klasszikus Check darabok mellett egy más erőt sugárzó stílusos darab, amit magabiztos személyiségek nagy előszeretettel viselnek. Télre sokaknak fog ez örömet szerezni valószínűleg.

Édes, kis Taxi, érdemes átrágni magunkat rajta: http://www.yellowcabstreet.com/

Képek, katalógus 2009 alább

Magyar központ disztribútor, nagyker, nagykereskedő: Hungaro Style Kft.
Teve utca 41, TEVE CENTER – 1139 Budapest
T? +36 1 3200324 (Kamu Monika)

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Noni Juice – gyümölcs és ital

A Noni Juice italt már több mint 10 éve, hogy először megkóstoltam 2001 derekán, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.