Bréééking:

Zara férfi divat ruházat, katalógus képek és tények

Az 1975-ben alapított spanyol márkát, mely egyike a legnagyobb és legismertebb nemzetközi divat vállalatoknak, talán senkinek sem kell bemutatni. A cég az Amanico Ortega által létrehívott Inditex Csoporthoz tartozik, mely a világ egyik legnagyobb divathálózata. Üzletpolitikájuk sarokköve, hogy mindig a vásárlót helyezik középpontba. A hazánkban is elérhető márkák közül, a Zarán túl hozzájuk tartozik a Bershka és a Stradivarius is.[caption id="" align="alignright" width="258" caption="strapabíró farmerek"][/caption]Divatfilozófiájuk szerint a kreatív és minőségi designt a piac gyorsan változó igényeivel hangolják össze, így aztán az sem csoda, hogy márkaboltjaikban, ha nem is egy teljes kollekcióval, de szinte kéthetente új, friss darabokkal találkozunk, melyek mindig ...

Az 1975-ben alapított spanyol márkát, mely egyike a legnagyobb és legismertebb nemzetközi divat vállalatoknak, talán senkinek sem kell bemutatni. A cég az Amanico Ortega által létrehívott Inditex Csoporthoz tartozik, mely a világ egyik legnagyobb divathálózata. Üzletpolitikájuk sarokköve, hogy mindig a vásárlót helyezik középpontba. A hazánkban is elérhető márkák közül, a Zarán túl hozzájuk tartozik a Bershka és a Stradivarius is.

Zara 2008

strapabíró farmerek

Divatfilozófiájuk szerint a kreatív és minőségi designt a piac gyorsan változó igényeivel hangolják össze, így aztán az sem csoda, hogy márkaboltjaikban, ha nem is egy teljes kollekcióval, de szinte kéthetente új, friss darabokkal találkozunk, melyek mindig a legaktuálisabb nemzetközi divatirányzatokra reflektálnak.

A Zara a korai kezdetek után, most már behálózza a kontinenseket, 72 országban vannak jelen, Európában, Ázsiában, Afrikában és Amerikában több mint 1300 üzlettel rendelkeznek, melyeket, legyenek bárhol is a földön, mindig a legfelkapottabb vásárló negyedek központjában találunk. Nemzetközi jelenlétük a bizonyíték rá, hogy az országhatárok nem lehetnek akadályai a páratlan divatkultúra megosztásának és terjesztésének. A szebbik nemen és a teremtés koronáin túl, a Zaránál a gyerekekre is odafigyelnek, Spanyolországban, Portugáliában, Franciaországban, Olaszországban és Görögországban külön gyereküzleteket is üzemeltetnek.

A Zara sikerének titka, hogy mindig, minden körülmények közt lépést tart a társadalommal, ruhákká transzformálja azokat az aktuális gondolatokat, trendeket és ízlésvilágokat, amik a közösség tagjait jellemzik, vagy foglalkoztatják. Ennek köszönhető népszerűségük az eltérő generációkba vagy kultúrákba tartozó emberek között, akiknek közös pontja, dacára különbségeiknek, hogy mindnyájan különös elfogódottsággal viseltetnek a divat iránt.

A magyar piacon 2004-ben vetette meg lábát a Zara, első két üzletük a Váci utcában és az Árkádban nyitotta meg kapuit. Ma már a nagyobb vidéki városok (Debrecen, Győr) bevásárlóközpontjaiban is jelen vannak. Az üzletek hangulata ugyanazt a stílust igyekszik tükrözni, mint a márka és annak termékei.

Ma már egy magára valamit is adó férfi sem panaszkodhat a kínálat szűkössége miatt, nem mondhatja, hogy nem talál stílusához illő, alkalmas ruhadarabokat. A tengerész stílust imitáló sötétkék-fehér, a bézs és khaki színek a teremtés koronáin is igazán fantasztikusan mutatnak, kivált, ha az elnyűhetetlen farmerhoz egy szellős, V-kivágású inget passzítanak, hűvösebb napokon a világos rózsaszín inget homokszín szövetnadrággal, és egy tónussal sötétebb kabáttal kombinálják. A fekete szövetnadrághoz telitalálat egy feminin, fémgombos kisdzseki, melyet egy vakítóan fehér sportcipő tesz kontrasztossá, a szürke bőrkabát és nadrág kettősébe egy méretes, barna bőrszatyor lop lendületet. Urak a fehér pantallóhoz húzhatnak fekete papucsot is, sőt, a klasszikus öltönyös szerelésbe is pimasz lezserséget csempészhetnek egy tornacipővel, persze, ha az alkalom úgy kívánja, maradjanak inkább a klasszikus bőrcipőknél, melyeket szintúgy megtalálnak a Zara kínálatában. A fekete nadrághoz a hőségre való tekintettel tökéletes választás lehet a fehér zakó is. Kevésbé elegáns vonalat képviselnek a márka rövid ujjú, kockás ingei, melyeket farmerral kombinálva a sportos stílus követőinek ajánlanak és a fiatalabb generáció izmos tagjainak, akárcsak az apró kockás nacikat és motoros bőrdzsekiket. A vagány pamut sortot, melyet a bő ülep, a méretes zseb és a felgurigázott szár jellemez egy elegáns kék ing teszi szalonképessé, a csőszárú farmernacinak viszont épp ellenkezőleg, a tengerészcsíkos póló és a hozzá társított acélszürke zakó adja meg az eleganciáját. Uraim, szabad a vásár!

Katalógusba kukkantás: www.zara.com/#/en_GB/catalogue/man/?id=1, árak, online rendelés, üzletek kínálata országok szerint lebontva.

Zara üzletek Budapesten:
Arena plaza – 1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Árkád Budapest – 1106 Budapest, Örs vezér tér 25.
Zara – 1052 Budapest, Váci utca
ill. vidéken:
Árkád Győr – 9021 Győr, Budai út 1.
Zara – 4029 Debrecen, Csapó utca 30.

Zara

Sok jó ruha és gyakran kedvező kiárusításokon is a legjobb minőségben (külföldi üzletekben).

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

  • zara férfi kollekció

  • zara férfi ruházat

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*