Zepter Bioptron lámpa és edények fórum

Zepter Bioptron lámpa és további termékek fóruma ez, blog véleményekkel alább. Alap információk, árak és hírek magyarul. Akciós, kedvezményes ajánlatok, javítás és élettartam. Mit mondanak a vélemények. Alul az anonim hozzászólások részben várjuk az észrevételeid .

Méregdrága termékek részletre, hitelre. Még Magyarországnál is szegényebb EU-tag országokban, mint például Bulgária, a csőd közelében működtek Zepter-ék, gyakorlatilag a kaja pénzből megspórolt kis nyugdíj töredékből nem telik ilyenekre.

A kiváló minőségű edényekkel sincs gondunk, az erkölcseiben még viszonylag fejletlen (tapasztalatlan) forgalmazó hálózat, az emberi tudatlanság okozott a kívánatosnál nagyobb fájdalmat, károkat rövidtávon.

Zepter edények

Most éppen a nyári évszak is beköszönt, az időjárás mostanság nem túl kegyes hozzánk. Elég csak felnézni a felhős, szürke égre, hogy mindentől elmenjen a kedvünk. A depresszió leküzdésében a svájci Zepter cég fényterápiás Bioptron lámpái is segítségünkre lehetnek, melyek ráadásul a sebgyógyulást is gyorsítják és még fájdalmainkat is enyhíthetik mindenféle káros mellékhatás nélkül.

Bizony nem véletlen hiányzik sokunknak az éltető napfény, a fényterápiát őseink már az ókorban is alkalmazták. Az energiává alakított napfény nemcsak immunrendszerünket erősíti, az anyagcserénket is serkenti. Na de mi köze mindennek a Bioptron lámpákhoz?

Ezek a gyógyhatású lámpák is a fény energiájának segítségével fejtik ki jótékony hatásaikat. Niels Ryberg Finsen a huszadik század hajnalán orvosi Nobel-díjat kapott készülékéért, mely képes volt mesterséges napfényt termelni. Az úttörőnek számító találmányt eredménnyel használták a bőr-tuberkolózisban szenvedő betegeknél is. A 80-as években egy egész kutatócsoport kereste a fényterápia hatásosságának kulcsát, mely eredményeképp a Bioptron Fényterápiás Rendszer is megszületett. Ez a rendszer, melyet az EU is jóváhagyott egy orvostechnikai eszköz, mely a napfényhez hasonló fényt sugároz ki, mellőzve az egészségre káros, rákkeltő UV-sugarakat. A fényterápia segítségével tulajdonképpen szervezetünk öngyógyító folyamatait indíthatjuk be, mely későbbi gyógyulásunk előmozdítója lehet. Előszeretettel alkalmazzák akut és krónikus sérülések, illetve műtét utáni sebek kezelésében is.

Zepter vagy mások?

A 90-es évektől a Zepterhez tartozó Bioptron AG cég háromféle készüléket fejlesztett ki, a Bioptron Compact III és a BIOPTRON Pro 1 készüléket otthoni, kórházi és terápiás központokban történő felhasználásra, illetve a BIOPTRON 2 orvostechnikai eszközt gyógyítással foglalkozó szakemberek részére. A kezelés megkönnyítése érdekében minden egyes termékhez vásárolhatunk állványt, illetve különböző kiegészítő termékeket, mint például a testre-lélekre egyként ható színterápiás szűrőüvegek, melyeket akár házi kedvenceink gyógyítására is bevethetünk. A különböző színű szűrők maximum negyedórás alkalmazásával testünk energiaközpontjainak, csakráinak működését fokozhatjuk, állíthatjuk helyre. Az üvegcsékbe olyan bioninformációkat zártak, melyek bizonyos növények, fémek, stb… impulzusait tartalmazzák, és regeneráló hatást fejtenek ki szerveinkre, továbbá javítják közérzetünket is. A kezelés hatását még tovább fokozhatjuk úgynevezett fényfolyadékkal, ellenálló képességet növelő kiegyenlítő géllel és feszültségoldó kristálykrémmel is, melyeket szintén a Zepter forgalmazóknál vásárolhatunk meg.

A lámpákat naponta egyszer-kétszer használhatjuk, ha orvosunk nem tanácsol mást, egy-egy kezelés átlag 4-10 percet vesz igénybe. Fontos, hogy a kezelés során megfelelően ellazuljunk ezzel is segítve szervezetünk regenerálódását.

A BIOPTRON AG a 2010. január 25-28-a között megrendezésre kerülő Dubai-i Nemzetközi Egészségügyi Kiállításon is részt vett, hogy mind a leendő vásárlók, mind a forgalmazók körében népszerűsítse a BIOPTRON fényterápiás rendszert és az egyes készülékek biostimulatív hatásait.

A fennebb már bemutatott gyógyító hatású lámpák nemcsak árukban, néhány alapvető tulajdonságukban is különböznek. Míg a Bioptron Compact III. fényterápiás készülék szűrőátmérője 4 cm, a Bioptron PRO I. fényterápiás készüléké 11 cm, a Bioptron Model II. orvostechnikai eszközé pedig 15 cm. Az egyes készülékek energiaellátása közel azonos, 100-240 V, fogyasztásuk azonban jócskán eltér egymástól (56, 160, illetve 1,4-1.0 VA). Míg a PRO I-es készülék 50 W-os halogénizzóval működik, a II-es típus 90 Wattossal. A készülékek súlya azonos, fél kiló, asztali állvánnyal együtt pedig 4,3 kg. A Zepter minden egyes termékre 12 hónapos teljes körű garanciát ad, melyet két éves jótállás egészít ki.

Ami az egyes készülékek árát illeti, esetükben bizony nem olcsó orvosi műszerekről beszélünk. Bár 2010. május 26-ig bezárólag most akciósan szerezhetjük be a fényterápiás lámpákat a www.vitaminsziget.com weboldal internetes áruházán keresztül, a beruházást érdemes megfontolni.

A BIOPTRON Compact III. készülék így most 161.135 Ft helyett 99.900 Ft-ot kóstál, a készülékhez tartozó színterápia 90 ezerbe, az állvány pedig 26 ezer forintba kerül. Vagy ha a készüléket és a színterápiát együtt vásárolnánk meg, ezt most 251.035 Ft helyett 184.500 Ft-ért megtehetjük.

A BIOPTRON PRO I. fényterápiás készülék eredeti ára 419.469 Ft, melyet kedvezményesen 309.900 Ft-ért szerezhetünk be,a hozzátartozó színterápiát 119.900 Ft-ért, az állványt pedig 52 ezerért. A színterápiát és a készüléket együttes csomagban 539.370 Ft helyett csak 424.800 Ft-ért.

A Bioptron Model II. orvostechnikai eszköz 634.375 Ft helyett most 599.700 Ft-ba kerül, a készülékhez tartozó professzionális állvány 78.125 Ft-ba.

Ha esetleg bérelni szeretnénk a lámpákat érdemes a bioptronlampa@freemail.hu emailcímen vagy a 06 70 6277954-es telefonszámon érdeklődni.

Ha a részletfizetési lehetőség lenne a legkedvezőbb számunkra a Zepter International Ungarn Kft.-t keressük, a +36 1323 2424-es telefonszámon, vagy a farkas@zepter.hu emailcímen.

A nagy rivális árai jóval olcsóbbak: Active Light Professional gyógylámpa 2009-től már 249.000 Ft-os listaáron érhető el. A lámpa készlet része a színterápiás lencsék – 6 db, Dr. Deák Sándor Gyógyítás fény- és színterápiával című könyve, 175 oldalas. Extraként valamilyen ajándékcsomag pl.: Nivea ajándékcsomag, gyógy hatású készítmények, tusfürdő, sampon, q10 multivitamin stb. Kérdezzük a szakértőket, és kérjünk referenciákat! Sokat tudunk így spórolni, ami jelenleg az egészség megőrzését is segíti :).

Komoly spórolási lehetőség még, ha valaki csak kis lámpát rendel, vagy alig használtan vesz egyet. Az állvány ára is maximum 30.000 Ft ilyen esetben. Az internetes rendelés csomagküldő szolgálattal valószínűleg még olcsóbb lesz a jövőben illetve az ingyenes kiszállítás szinte egészen biztos megjelenik a gyógyászati segédeszköz webáruházakban is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Józsefvárosi piac mint giga-bevásárlóközpont és nagyker bezárt

Alaposan megoszlanak a vélemények a nyolcadik kerületben fekvő Józsefvárosi piacról, a gigantikus bevásárlóközpontról, becenéven a …

1 hozzászólás

  1. az Active Light lenne a nagy rivális??? Nem hinném- igen gagyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük